Supertest

Sandbox – Posádka 2.0 – upravené testování

Asi si vzpomínáte, že před časem se na Sandboxu testovala Posádka 2.0.

Není to tak dávno, kdy se WG rozhodlo vydat a otestovat na Sandboxu posádku 2.0. Psali jsme o tomto testu již dříve, přinesli jsme i dotazník. Po testování se WG rozhodl posádku stáhnout, protože reakce asi nebyly příliš pozitivní. Nicméně nyní se Posádka 2.0 vrací na Sandbox. Od dnešního dne můžete vyzkoušet novou, upravenou verzi Posádky 2.0. Více informací naleznete na stránkách WG, případně ve vloženém videu. Video umožňuje zapnutí titulků včetně nastavení češtiny.

Test by měl být spouštěn dnes ve 14 hodin. Prosím, stáhněte si jej, vyzkoušejte a poskytněte svou zpětnou vazbu. Napište WG, jak na vás Posádka 2.0 působí, co se vám líbí, co se vám nelíbí. Zkuste být opravdu konkrétní, vyvarujte se případných vulgarit a nic neříkajících frází. Čím více relevantních informací poskytneme, tím větší máme šanci, abychom ovlivnili hru, kterou máme rádi.

Děkuji.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
46 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments