World of Tanks

Hromada nových stylů v 1.14

Bohužel s historií se šetřilo. Tak třeba někdy příště.

„Order and Progress“

Nehistorický, pro všechny typy map a pro vozidla všech národů a úrovní
 
Technická cena 1 250 goldů
 
Styl věnovaný Brazílii, největšímu státu Jižní Ameriky. Není známo kdy a jak půjde získat, je tu i možnost že bude pouze pro NA region.
 
Každá barva Brazilské vlajky má svůj význam. Zelená symbolizuje lesy, žlutá přírodní zdroje (zlato) a modrý kruh se souhvězdími představuje oblohu v den, kdy se Brazílie vyhlásila za republiku. Nápis na bílém pruhu zní „Ordem e Progresso“ , který je v Anglickém překladu použitý jako název stylu.
 

 


„Water Elemental“

Nehistorický, k dispozici pro všechny mapy a vozidla všech národů, použití je omezeno na vozidla VIII. až X. tieru.

Technická cena je 750 goldů.

Půjde získat jako součást odměn při události na globální mapě

Myslíte si, že už není co nového objevovat. Opravdu tomu věříte? Máte představu, co se skrývá v temných hlubinách nekonečného oceánu? Jaké hrůzy se tam skrývají? Jaká tajemství se skrývají pod klidnou hladinou nebo vlnami? A vy … suchozemci … víte, kdo s horlivostí hlídá tajemství hlubin? Někdy vám závidím tu vaši nevědomost. Pokud by ste se někdy dozvěděli pravdu, žádný rozumný člověk by se už nikdy nepustil na otevřené moře. Posíláte své křehké lodě do neznáma, zcela zapomínáte na to, co… KDO vás sleduje zdola a že to pro vás může všechno skončit rychlým švihnutím chapadla. Nechtějte rozhněvat oceán a jeho pány, jinak někde na cestě z Valparaíso do Aucklandu uslyšíte jeho volání mezi zvukem burácení vln.


„Gunsmith“

Nehistorický , k dispozici pro vozidla všech národnů a úrovní, pro všechny typy map.

Technická cena 750 goldů

Styl je věnovaný dni výrobců zbraní.  Jelikož se u nás “Gunsmith day” neslaví, pro podrobnosti o tomto svátku budete muset chvíli googlit.

Hlavním úkolem starodávných zbrojířů bylo vytvářet ostré zbraně a zbroje. S vynálezem střelného prachu začaly dýky a šavle doprovázet (a později nahrazovat) muškety a děla. Gravírování, ražba a další umělecké techniky zvýšily hodnotu zbraně. Mistři neustále vymýšleli nové technologie a předávali své znalosti svým dětem. Tak vznikly celé dynastie puškařů, kteří udržovali tajemství výroby oceli, kalení čepelí a zdobení rukojetí. V moderním světě zahrnuje slovo “gunsmith” mnoho profesí od konstruktéra po rytce. Kromě vzhledu zbraně věnují zvláštní pozornost jejím technickým vlastnostem – přesnosti, rychlosti střelby a efektivnímu dosahu – a také vytvářejí nové typy zbraní.


“I’m in the Game!” / „Jsem ve hře!“

Nehistorický, k dispozici pro vozidla všech národností a úrovní, pro všechny typy map

Technická cena 1750 goldů

Styl určený k oslavě mezinárodního veletrhu videoher GAMESCOM, který se každoročně koná na výstavišti Koelnmesse v německém Kolíně nad Rýnem. Letos tedy kvůli situaci opět pouze virtuálně, přes internet. WarGaming se letos účastní a údajně se můžeme těšit i na nějaké prozatím skryté novinky. Otázkou je jestli pro World of Tanks nebo pro některý z dalších titulů. Například pro mobilní zařízení má WG ve zvyku vydávat hry vcelku tiše a nenápadně. Prozatím.

“Je nebezpečné jít sám! Vezmi si to.” Jedná se o slavný citát z videohry The Legend of Zelda z roku 1986. Frázi říká bezejmenný starý muž, když dává hlavní postavě meč pro nadcházející boj s hlavním protivníkem hry. Obrázky s tímto citátem se používají jako memy, easter-eggy a dokonce i názvy článků na různých webových stránkách. Fráze “Je nebezpečné jít sám…” je jednou z nejopakovanějších citací videoher a je řazená mezi 100 nejlepších citací všech dob.


„Tanker’s Day 2021“ /  “Den tankistů 2021”

K dispozici ve dvou barevných variantách.

Nehistorický, pro všechny typy map, k dispozici pro vozidla všech národů a úrovní

Technická cena 2000 goldů

Styl vytvořený k oslavě Dne tankistů, který se koná druhou neděli v září (september). Prozatím nevíme jak půjde získat.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments