World of Tanks

Dotazník WG: Battle Pass

Dostali jsme do redakce email s dalším dotazníkem od WG. Tentokráte je zaměřen na Battle Pass.

Do schránky nám přistál email s obrázky z dalšího dotazníku, který se objevil ve hře. Děkujeme hráči pipiroha. Na dotazník se můžete podívat v galerii.

 

Já se přiznám, že díky Battle Passu si nějakou tu hru zahraji. Nesnažím se nijak zvlášť, ale pomocí denních misí jsem se dostal už na 81. úroveň. Pomalu postupuji nahoru s tím, že vím, že celý BP nedokončím. Mám ještě několik desítek tisíc zlatých, takže jsem si dal takový vnitřní cíl, že pokud se dostanu na 90. úroveň, zakoupím si vylepšenou verzi. Získám tím deset žetonů a třeba si za ně pořídím nějaký ten tank. AE Phase mám z loňska a pokud bude Frontová linie podobně výnosná jako v minulých letech, tak si ji na rozdíl od Ocelového lovce zahraji, něco vydělám a získám další žetony. Možná mi to nakonec vyjde i na Kunze Panzera. Nebo si raději pořídím Chat futur a Objekt 777, ještě nejsem rozhodnutý. V komentářích nebo na našem Discordu mi můžete doporučit, co bude pro hráče jako jsem já lepší. Předem děkuji.

A co si o Battle Passu myslíte vy? Vyplatí se ho hrát?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
18 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments