World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další neděle je tady a čas na připínáček

Nejprve vás všechny chci opět a zase varovat. Pořád dokola se opakují pokusy o získání přístupů k účtům ve hře. Tentokráte chodí zprávy do garáže, že jste byli reportováni za použití nepovolených modifikací. Součástí zprávy je odkaz, který vede na podvodné stránky napodobující wotreplays. Předpokládám, že tam se budete muset přihlásit a tím prozradíte své přihlašovací údaje. Dávejte si prosím pozor na to, kam se přihlašujete a kam své údaje vkládáte. Byla by škoda, kdybyste přišli o to, co vám dělá radost a ztratili veškerý postup ve hře včetně případného obsahu koupeného za skutečné peníze.

Co se týká bezpečnosti, ještě chci zmínit fakt, týkající se zabezpečení stránek na internetu. Možná si ještě pamatujete, že při změnách na Heatnews, jsme měli chvíli nezabezpečené stránky bez šifrování. Nicméně ve velmi krátké době jsme tento problém vyřešili a dnes nám v adresním řádku svítí zámeček. Na našem Discordu nám pár uživatelů psalo, že při využívání prohlížeče Chrom, musí při přihlašování na oficiální fórum WoT zadávat heslo ručně, protože stránky nejsou zabezpečeny platným certifikátem. Pravděpodobně se bude jednat o již dříve oznámený krok ze strany Google.  WG byl na tuto skutečnost již několikrát upozorněn, bohužel do dnešního dne se nic nezměnilo. Není bez zajímavosti, že oficiální stránka hry zabezpečena je. Stejně tak je zabezpečené fórum lodiček. Bohužel fórum letadel a samozřejmě fórum tanků zabezpečená nejsou. Nevím, proč tomu tak je, proč WG už déle než rok pracuje na zabezpečení svých stránek, když některé už zabezpečené má. Ve světle této skutečnosti si nejsem jist, jak vážně brát slova o zabezpečení účtů a jiných bezpečnostních prvcích ve hře. Zvláště pokud si vzpomeneme na nedávné krádeže účtů případně nákupy z uložených kreditních karet. Proto opravdu doporučuji být velmi opatrný.

Jsem rád, že se v české komunitě objevil další server, který informuje hráče o dění ve wot. Čím více informací budeme mít, tím lépe se budeme moci rozhodovat na základě faktů a ne jen dát na své pocity. Přeji portálu WoT hodně štěstí a úspěchů do budoucna. Nicméně, pokud si chcete užívat obsahu bez otravných reklam a bez upozornění, že máte zapnuto blokování reklamy, nemáte na výběr a musíte zůstat tam, kde se tvoří pro radost a bez reklam. Tedy u nás.

Také nás čekají oslavy desátého výročí serveru v Evropě. Doufám, že se WG poučilo a že oslava bude opravdu oslavou a nebude podobná tomu, co předvedli minulý rok, kdy se slavilo desáté výročí WG. Bombastická oslava trvající neskutečně dlouho. Přiznám se, že jsem dodnes nepochopil, ty řeči kolem a mám pocit,, že se mi celá oslava jen zdála.

 

 

Máme za sebou Apríl. Já se přiznám, že mě dostal Aslain na svém Discordu. Ptáte se čím? Podívejte se na obrázek ikony serveru.


Jsem jeden z těch, který nemá rád nedořešené věci a hlášky, takže jsem se snažil najít příspěvek, kde jsem byl osloven. A co vy? Dostal vás někdo? Podělte se s námi v komentářích.

Loučím se s přáním hezkého dne a pokud budete obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 4 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments