World of Tanks

Jak vypadá ten italský 2D styl za mise?

V přicházející aktualizaci 1.11.1 nás čeká i serie misí pro italská vozidla. Odměnou za ně by měla být stylingová sada „Testudo Formation“

Ano, díváte se na k sobě sražené štíty římských legionářů, slavnou formaci zvanou “želva”. Jako ctitel historických kamufláží myslím, že to nebude nic pro mě, ale snad si svoje fanoušky najde. Každopádně italské stroje určitě vyzkouším, takže mise se časem splní tak nějak samy,  a tím pádem i já, stejně jako  kdokoliv, kdo bude novou linii poctivě expit, dostanu tento styl. I když, mise by měly jít splnit i ježděním pouze premiového tanku, nebo též jen ježděním tier X stroje bez nutnosti hrát předchozí tanky. Takže ono to s tou podporou hraní celé linie vlastně nebude tak horké.

Styl je považovaný za nehistorický prvek, technická cena je stanovená na 750 zlatých. Tento styl lze použít pouze na italských vozidlech.

Popis nám říká: „Želva“ – bitevní formace římské pěchoty, určená k ochraně před projektily během polních bitev. Na příkaz „Testudinem formate!“ válečníci vytvořili ze svých štítů obdélník který dalšími štíty zakryli i shora. Vznikla tak pevná hradba s minimálními mezerami. Formace byla údajně tak silná, že po ní mohl projít kůň nebo přejet vůz. Během formování „želvy“ však byl aktivní boj v podstatě vyloučený. Potřeba neustálého udržování tvaru jednotku též výrazně zpomalila.

 

 

3.7 6 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments