OznámeníSoutěžWorld of Tanks

Soutěž pro všechny čtenáře – vyhlášení výsledků

Jak asi všichni víte, poslední listopadový den jsme vyhlásili Soutěž pro všechny naše čtenáře. Dnes konečně nastal ten den, kdy vyhlásíme její výsledky.

Nejprve mi ale dovolte pár slov. Když jsme soutěž vyhlašovali, nenapadlo by nás, že dostaneme tolik povedených obrázků. Vůbec nebylo jednoduché vybrat ty, které by nás zaujaly. Musím říct, že jsme výběrem strávili hodiny a hodiny času, proto také vyhlášení soutěže trvalo déle, než jsme čekali. Každý z členů redakce hodnotil samostatně bez jakékoli vazby na ostatní. Každý měl určitý počet bodů, který dle svého svědomí rozdělil mezi všechny soutěžící. Ze součtu bodů u jednotlivých obrázků vzniklo konečné pořadí.

Na základě diskuse v redakci jsme se nakonec rozhodli, že na web uvedeme pořadí prvních tří, kteří od nás obdrží slíbenou odměnu. Chceme, abyste se vám u nás na stránkách líbilo, abyste nebyli zahlceni rozsáhlou galerií,  Komu z vás by bylo příjemné, procházet desítky obrázků? Proto jsme se nakonec rozhodli, že dále uveřejníme obrázky z první dvacítky bez uvedení pořadí.

Možná s naším hodnocením nebudete souhlasit a zaujmou Vás jiné výtvory, ale jak se říká sto lidí sto chutí.

A teď už k tomu, na co všichni čekáte.

Na třetím místě se v hodnocení redakce umístil a tři vánoční bedny získává obrázek od hráče s nickem: kkoommeettaakk:

Druhé místo a 11 vánočních beden si vysloužil nick: Saman157:

 

Teď prosím virtuální fanfáru…

 

Vítězem se stává a 25 vánočních beden si odnáší: Koudy_DTG:

 

Vítězové obdrží email, musíme doladit detaily ohledně převzetí výhry. Pokud jste nezískali odměnu, můžete s námi vyhrát v právě probíhající vědomostní soutěži a třeba to teď vyjde. S některými výtvory se budete mít možnost setkat v průběhu příštího roku. Mohou být použity jako základ pro puzzle nebo možná ještě… nechte se překvapit…

Děkujeme všem, kteří se naší soutěže zúčastnili a doufáme, že nám i nadále zůstanete věrní.

 

A následuje slíbená galerie:

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

2.3 3 votes
Article Rating
181 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments