OstatníWorld of Tanks

Easter-eggy ve WG videu

Jak je pěkným zvykem, i nejnovější video od WarGamingu o akci “Zasloužená odměna 2020”, obsahuje spoustu easter-eggů odkazujících na různé věci a události kolem hry.

 

Ve vstupní chodbě na zdi visí dva obrazy. Vlevo je velmi nezřetelně vidět Sturmtiger v lese, což by mohlo odkazovat na akci, která proběhla v letošním roce. Vpravo je údajně  na obraze WaffenTrager E-100, ve scéně připomínající poslední soud, což může odkazovat na nedávný WT event a/nebo na jeho kontroverzní odstranění ze hry.

Titulek novin „Kde je WoT classic“ asi nepřehlédne nikdo. Je možné, že se tedy dočkáme návratu eventu WoT Classic v roce 2021. Další titulek hlásá „Nákup 100 obtisků najednou: skutečnost nebo mýtus?“. Může být reakcí na to, že si spousta lidí stěžovala, že si nemohou kupovat nebo prodávat obtisky a další předměty ve velkém množství. Bylo by opravdu fajn dočkat se v tomhle směru vylepšení. Poslední titulek si patrně dělá legraci ze starého vtípku, že WG za peníze od hráčů už mohl postavit i základnu na měsíci. Tentokrát letíme o kousek dál… „Base on Mars: Impossible Dream or …?“

Dva zkřížené pilníky, které můžeme vidět v rámečku s varováním „Rozbijte sklo v případě balanční nouze. Použijte přiměřeně“ jsou obvyklým vtipem pro nerfování tanků. To by mohlo znamenat, že v roce 2021 bude balancování tanků pokračovat.

Zajímavou věcí je „Battle pass“ a jeho nový vzhled. Je možné, že nás v roce 2021 čeká rozšíření BP na 3 větve (stíhače tanků, střední a těžké tanky). V té souvislosti jde připomenout  nedávné zveřejnění 3D stylu pro Badger a Obj.268 variant 4.

Na stole je malý model Sandboxu – Pískoviště, tedy testovacího serveru pro různé experimenty a vážnější zásahy do hry. To trochu potvrzuje zprávy o tom, že nás další Sandboxy opravdu čekají. Zde jsou vidět menší tiery a víme, že je stále ve hře i Posádka 2.0.

Můžeme vidět tři knihy „Projekt“ pro roky 2019, 2020 a 2021. Z toho lze soudit, že plány na příští rok už jsou hotové. Detailistům pak neunikne, že každá kniha je silnější než ta předchozí.

Frontline a Ocelový lovec v roce 2021 by podle tohoto videa měly mít 3 etapy a startovat v březnu. Nic bližšího vyčíst nelze.

Můžeme zahlédnout i “Přímou linku na WOT Express“, což je hlavní ruský fan-web a hlavně zdroj úniků informací a zpráv ze hry. WoTexpress mají svůj vlastní Supertest účet, kterému je dovoleno občas pustit nějaké informace. Bohužel, právě kvůli únikům informací, prý ze Supertestu vyloučili před delší dobou hráče z EU…

Kniha o polských tancích hlásá “Od nápadu k realizaci” – takže Poláky už máme za sebou. To, co je zajímavé, je kniha která tu polskou zakryje. Příručka s názvem „Česko-italský slovníček frází – edice 2021“. O italských těžkých tancích už víme, o další linii československých strojů zatím padaly jen nesmělé zmínky.

Černý trh už letos nebude, plánuje se až na rok příští. Očividně dojde k některým změnám v jeho mechanice, snad i docela významným. Nápis „9 / X“ může znamenat, že by se v něm mohly objevit speciální tanky tierů 9 a 10. Možná unikátní, vytvořené speciálně pro černý trh. Pár kandidátů by tu bylo…
Dávají tyhle věci podle vás smysl? Nebo jste našli další, případně máte jiné vysvětlení? Komentujte a nakoukněte do galerie.

Na konec se můžete podívat na celé video

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments