Common TestWorld of Tanks

Zajímavé styly

V datech příští aktualizace 1.10.1 bylo odhaleno několik zajímavých kamuflážních stylů

“Dazzle“ se řadí mezi nehistorické a jeho technická cena je 750 zlatých. K dispozici je pro vozidla všech národností a úrovní, a je jednotný pro všechny mapy. Je založen na speciálním maskovacím vzoru, který používalo námořnictvo Velké Británie a USA během první světové války. Tato maskování neskrývala loď, ale ztěžovala nepříteli odhad vzdálenosti, rychlosti a směru cíle. Pokud byste se o tomto tématu chtěli dozvědět něco více, doporučím vám například tuto stránku (v angličtině):  https://www.history.com/news/dazzle-camouflage-world-war-1

 

 „Den mrtvých“ je styl sestávající s emblémů, obtisků a kamufláže. Samozřejmě nehistorický, pro všechny národy a úrovně vozidel. Tentokrát má tři varianty, zvlášť pro mapy zimní, letní a pouštní. Technická cena je 1750 zlatých.

 

 


Po několika stylech odkazujících na svátky asijské tentokrát zavítáme do Mexika a dalších latinskoamerických zemí. Oslavy dne mrtvých lze vysledovat až k Aztékům a dalším původním obyvatelům. Každoroční svátky vzpomínání na mrtvé se odehrávají 1. – 2. listopadu. . Předpokládá se, že duše mrtvých se probouzí a vracejí do živého světa ke svým blízkým. Jejich žijící rodinní příslušníci zacházejí se zesnulým jako s čestnými hosty, vynášejí jejich ostatky z hrobek a poskytují jim oblíbená jídla a dárky. Nám to může připadat velmi zvláštní, ale jiný kraj – jiný mrav. Pokud vás tento zvyk zaujal a chtěli byste vědět něco víc, doporučím pátrat například na youtube nebo začít článkem na wikipedii zde : https://cs.wikipedia.org/wiki/Den_mrtv%C3%BDch_(sv%C3%A1tek)