OznámeníWorld of Tanks

Odhalení T42 se stylem – AKTUALIZACE

Ve videu od WG byl odhalen T42 s 3D stylem

Nebylo to jen ve videu, ale i na oficiálním FB. Bohužel, více podrobností není. Pokud budeme vycházet z informací ze supertestu, jedná se o střední prémiový tank na tieru VIII. Více zde.

Obrázek z FB

A video

Otázkou však zůstává, jak půjde T42 získat. Jen doufám, že to nebude podobné jako se Škodou T27, kdy byl “maraton” na skin a tak jste si ji museli koupit. Nebo snad odměna? Opravdu to jsou jen mé spekulace.


Aktualizace 15.9.2020

Dle TDB bude T42 součástí partnerského programu s Amazonem. Styl tanku by měl být inspirován seriálem The Boys.

Nápovědami jsou tyto panenky na stole a dále nápis „Never Meet Your Heroes”, jež najdeme na děle a nakonec název videa od WG „Heroes arent’t born, They are made. “, ba tyto nápisy se vyskytují na plakátech propagujících seriál. Čtvrtou je “francouzský parfém” evokující jméno jedné postavy ze seriálu Frenchie. Našlo by se mnoho dalších, ale asi nejdůležitější je “Velká jízda”, stejné jméno nese i název prvního dílu první sezony.

Po spolupráci s Twitch je toto další z řady propagačních akcí zaměřených na spolupráci s “externími” firmami. Další podrobnosti zatím nejsou známy.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments