Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Další týden je za námi a je plný novinek, na pár z nich se podívám a trochu je okomentuji

Anketa s modifikacemi

Dámy a pánové, děkuji. S rejnokem jsme měli cíl získat cca 300 – 400 respondentů a máme jich dvojnásobek. Anketa bude dostupná ještě týden, uvidíme, zda dosáhneme tisíce odpovědí. Bohužel objevil se i jeden nešvar. Několik otázek má možnost napsat vlastní odpověď, ve snaze být někteří vtipní tam píšou bláboly. Ne, opravdu na otázku: “V jakém jazyce instalujete módy?” není odpověď: “Zdravím doktore!” a ještě s malým D. Není to jediný případ.

Co hýbe herním světem

Po mnoha letech se tento týden objevilo něco, co nemůže nechat chladného snad nikoho. Remake Mafie. Jestli jste si mysleli, že budu mluvit o “wafli”, tak se omlouvám. Mafie je téma, jež není možné minout. Hýbe celým internetem. Pamatuji si, když vyšla poprvé a hodně přemýšlím o koupi tohoto remaku, leč do výplaty je daleko, ale původní hra byla skvělá.

Teď už k tomu co hýbe WoT

Zítra má začít hon na “wafli”. Koncept je dobrý, 7 vs 1, určitě to zkusím, snad se dostanu i do WT E-100 za nějaké ty mise. ale co mne mrzí, že v podstatě kdo nezaplatí, tak si s WT E-100 (110) nezajezdí. WG mohlo dát každému alespoň jeden klíč, aby si to zkusil. Ano, monetizace musí být, ale je nutné až tak tlačit na pilu? Naopak poskytnutí projížďky zdarma by mohlo přinést větší výdělek. Wg to vidí jinak. Tady se omlouvám za dezinterpretaci, jsou mise kde je možno si vyjet klíče. To jsem přehlédl. Omlouvám se, pořadatelům.

 

Dvě věci se mi ale opravdu na tomto eventu líbí. První je “reroll” beden. Čistě hypoteticky, když by mi spadnul z bedny, myslím tím koupené, tank, který už mám, tak si to “rerollnu” a nedostanu jen goldy za vozidlo, které mám v garáži. Za to palec nahoru. Druhou věcí, co se mi opravdu líbí, i když asi se mi to nepoštěstí, je že “bosse” (WT E-220) budou ovládat i známé osobnosti. Za to druhý palec nahoru.

No a takové třetí pozitivum je výběr těch osobností. To jen tak mimochodem.

Common test

Popravdě nestíháme sepisovat vše, co je na CT. Minule jsem tady naznačil, co by mohlo být součástí testu, docela jsem se trefil – tedy až na ty mapy. Nejvíce se těším na úpravy Němců. Vypadá to nadějně, pokud se balanc podaří jako u E5 a IS-4, tak to bude paráda a opět opráším E-50M. Další mapy pro střetnutí se mi také zamlouvají, asi jsem trochu “kacíř”, ale já nemám ve WoT ani zabanovanou mapu a ani vypnuté tyto dva režimy. Jediné co nemám puštěné, jsou velké bitvy.

Jako vždy je součástí aktualizace sousta stylů. A nová vozidla. Na YT jsem zahlédl několik zajímavostí. Nejzásadnější je informace o Obj.780, jež by s Cobrou měl být v další sezóně osobních misí. Potom je tu nový Ital, tady se nabízí možnost odměny za CW. Ale to jsou jen dohady typu JPP.

Poláci

Tady jsem prozatím zakysnul na tieru IX, vrátím se k nim, leč nevím kdy, vlastně vím, až dojedu bonusy na BP na IS-4 a E5, což mi ještě chvilku zabere.

Tak to by bylo dnes asi vše. Užívejte volné pondělí a tankům zdar.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments