OznámeníWorld of Tanks

Tři přírůstky na supertestu

Máme tu pár nových přírůstků na supertestu, nejvíce nás asi bude zajímat poslední.

Velitelé,

Tři vozidla brzy zamíří na Supertest.

  • Sovětský střední tank VIII. úrovně – Objekt 274a
  • Britský stíhač tanků VIII. úrovně – GSOR 1008
  • Italský střední tank X. úrovně – Carro da Combattimento 45t.

Dnes každé z nových vozidel stručně přestavíme.

Object 274a

Klíčovými přednostmi tohoto tanku jsou jeho dobrá ochrana – přední pancíř věže má až 230 mm – a silné dělo. Pláty pancíře korby jsou zkosené v rozumných úhlech a efektivní tloušťka horního čelního pancíře činí okolo 258 mm. Celkové množství HP: 1 200.

Jeho 107mm dělo využívá běžné AP granáty o průbojnosti pancíře 227 mm a speciální granáty APCR mají průměrnou průbojnost pancíře 289 mm. Kombinace poškození na výstřel v hodnotě 320 bodů a času nabití 9 sekund poskytuje tomuto tanku jedny z nejlepších hodnot poškození za minutu mezi všemi středními tanky VIII. úrovně. Abyste však tento potenciál plně využili, budete se muset k nepříteli dostatečně přiblížit. Jeho přesnost 0,38 a čas zaměření 2,7 sekundy vám nedovolí hrát jako odstřelovač.

Objekt 274a se hodí nejlépe pro boj na krátkou a střední vzdálenost. Kombinace jeho maximální rychlosti 58 km/h a měrného výkonu 17,2 hp/t vám umožní přiblížit se k nepříteli, aby mohl okusit vaše vysoké poškození za minutu. Jeho slušný čelní pancíř vám navíc umožní dostat se bezpečně ven ze šlamastyky.

GSOR 1008

Tento stíhač tanků kombinuje výhody klasických protitankových děl s pohyblivostí středních tanků. Efektivní tloušťka jeho čelního pancíře dosahuje na některých místech 200 mm a vozidlo se pyšní výdrží 1 400 HP. Zároveň má také maximální rychlost 60 km/h a měrný výkon 14,7 hp/t.

Hlavní předností GSOR 1008 je jeho dělo s automatickým nabíjením a zásobníkem na 4 granáty, které udělí 320 HP. Nabití zásobníku mu zabere 32 sekund a nabití jednoho granátu 1,5 sekund. Spolu s výbornou stabilizací děla stojícího vozidla, přesností v hodnotě 0,3 a časem zaměření 1,8 sekund dokáže toto dělo sundat nepřátele rychle a efektivně. Jeho běžné AP granáty probijí průměrně pancíř silný 226 mm, zatímco průbojnost speciálních APCR granátů činí 321 mm.

V závislosti na situaci se může GSOR 1008 pohybovat spolu s těžkými a středními tanky, odstřelovat z větší vzdálenosti nebo se pustit do souboje na kratší vzdálenost a využít své automatické nabíjení a dobrý úhel sklápění děla, který dosahuje až -12 stupňů.

Carro da Combattimento 45t

Stejně jako ostatní italská vozidla nejvyšší úrovně, i Carro da Combattimento 45t je vybaveno mechanikou automatického nabíjení. Jeho 120mm dělo má zásobník na 4 granáty a poškození na výstřel v hodnotě 400 bodů. První granát se nabije za 16 sekund, poslední za 10 sekund s automatickým časem nabití 4 sekundy na jeden granát. Co se týká průbojnosti pancíře, mohou jeho běžné AP granáty probít pancíř o tloušťce 248 mm, zatímco speciální APCR granáty probijí až 320 mm pancíře. V dalších charakteristikách bychom našli přesnost v hodnotě 0,38, čas zaměření za 3 sekundy, úhel sklápění děla -9 stupňů a celkové množství 1 900 HP.

Efektivní tloušťka čelního a horního pancíře věže je zhruba stejná a dosahuje 300 mm. Maximální rychlost tohoto stroje je 55 km/h a jeho měrný výkon tak činí 16 hp/t.

Carro da Combattimento 45t vyžaduje sebeovládání a rozvahu. Přestože díky mechanice automatického nabíjení dokáže rozdávat vysoké poškození, nemůže se pyšnit těmi nejlepšími střeleckými parametry. Výborný úhel sklápění děla a slušná ochrana mu však poskytují dostatek času na výběr vhodného cíle. Dynamika vozidla vám umožní využít výhodných pozic na začátku bitvy a reagovat včas na změny v bojové situaci. Celkově je na hráči samotném, aby odemkl plný potenciál tohoto italského tanku nejvyšší úrovně.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
22 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments