OznámeníWorld of Tanks

Maraton za rohem!

Divili jste se, že s polskou linií středních tanků nepřišel premiák? Tak tady ho máte!

A přichází, jak je poslední dobou zvykem, v maratonu, tentokrát s pracovním názvem “Hon na lišku”. Respektive v té nové verzi maratonu, nám všem dobře známé. Budete mít opět deset dní na splnění deseti misí. Jejich obtížnost bude opět stoupat a opět budete mít dvě možnosti, jak misi splnit – buď na hráčské schopnosti (pouze s tier 10 tanky) nebo přes trpělivost (s tanky tierů 6 – 10). Předpokládá se, že po splnění každé mise opět dostanete nějakou menší odměnu, spojenou s postupně se zvyšující slevou na koupení tanku až po 100% při splnění všech misí. Což je velice chytře vymyšlený systém, psychologicky útočící na vaše kreditní karty. Prostý a jednoduchý princip “když už jsem tomu věnoval tolik času” a/nebo “za tři stovky no nekup to” velice dobře funguje, a popostrčí k utrácení i takové hráče, které by jinak nabídka nenadchla.

Hlavní odměnou v maratonu je tedy tank CS-52 LIS, polský tier VIII premiový střední tank  (LIS bylo do názvu doplněno pro účely maratonu, nevíme, jestli je to změna trvalá) plus nějaké ty prvky přizpůsobení.

Co je ovšem zajímavější, byly upraveny i vlastnosti tanku, nejen jeho název.

Stoupla technická cena v goldech ze 100 na 6.700

Bylo vylepšeno sklopení děla z -6 na -7 stupňů

Zvedl se výkon motoru z 620 na 720 koní

A tedy i poměr výkonu k váze z 16.95 na 19.68 koní na tunu

Bylo vylepšeno i dělo, jmenovitě se zmenšilo rozmíření

–  za jízdy z 0.16 (8.00 při maximální rychlosti) na 0.14 (7.00 max)

–  při otáčení podvozku z 0.16 (6.68 max) na 0.14 (5.84 max)

–  při otáčení věže z 0.1 (4.48 max ) na 0.08 (3.59 max)

Už před úpravou se premiový Polák jevil podle statistik o dost lepší, než standardní tier 8 tank z vývojového stromu. Tyhle úpravy rozdíl ještě zvyšují. Jako bych nedávno četl rozhovor s jedním z šéfů WarGamingu, kde zazněla ta už dávno neplatná věta “premiáky nikdy nebudou lepší než klasické tanky” – je skvělé, že si WG drží svůj specifický styl humoru.

Maraton by měl začít 27. srpna a trvat 10 dní, celá akce končí ale až 10. září. Tři dny navíc jsou tu právě kvůli možnosti využít slevy v premium shopu, mise v těch posledních třech dnech už plnit pochopitelně nepůjde.


Tak je to již oficiální portál WoT
Zdroj:
1 1 vote
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments