Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Je tu konec týdne a i konec prázdnin a já se zase chystám trochu komentovat dění ve WoT

Gamescom

Dnes nám finušuje velká akce zabývající se hrami všeobecně. Letos byla poznamenána probíhající “epidemií” a tak se konala “on-line”. WG je na GC stálým účastníkem. My hráči máme z takových akcí většinou radost, ale letos tomu bylo jinak. Teď si asi říkáte, že jsem se zbláznil. Je to celkem jednoduché, pokaždé byly kódy na nějaké ty drobnosti a letos ani při Gamescomu a ani při WGfestu nic.

Já vím, byly to vždy drobnostu. Tu zálohy, tady kamufláž nebo pár “spotřebáků”. Neříkám, že je to povinnost WG, ale jistě mi dáte zapravdu, že to bylo příjemné. Pro mne osobně, to bylo ještě zábavnější v tom, abych to dal co nejrychleji na stránky a na náš FB. A letos? Zkrátka nic. Já byl připraven. Škoda, mám letos smůlu.

Liška ryšavá

CS-52 LIS,to je vozidlo, jež je momentálně středem pozornosti mnoha hráčů. Můžeme ho získat “zadarmo” nebo za cca 1500 Kč, popřípadě s procentní slevou za odjetí části maratonu. A teď ruku na srdce, kdo to vyjezdí opravdu zadarmo? Když jsem si jen tak počítal, kolik času by mi to dalo, vyšlo mi téměř 500 bitev za těch deset dní a pokud budu počítat bitvu cca 5 min, tak 41 hodin bez načítání a prodlev v garáži. Mise na mistrovství radši bez komentáře.

Když se mi to náhodou podaří dotáhnout na 70%, tak pak budu uvažovat o možné koupi. Tím nechci říci, že je nemožné tank vyjet, ale velice obtížné a kdo nechce investovat čas, tak si vozidlo koupí. Abych pravdu řekl, není to tank z kategorie “must have”.

Maratony jsem kdysi dávno velice rád jezdil, vždy to byl “grind”, ale již poněkolikáté opakuji, že 250 000 expů je na 10 dní přepálené. Situace se opakuje již od maratonu na Progetto m46, přes Renegada, “Buráka” a tak dále.

Celkem zasvěceně o vozidle mluví Kravaťák ve videu.

I další samozřejmě natočili vide o “Lišce” Třeba jeden z našich CC.

Jen tak pro pobavení. Jak by jste zhodnotili jejich tvorbu? Kdo má jak to říci? Ne, kdo je z těchto dvou tvůrců lepší?

Klasik_ vs. Kravaťák

Zobrazit výsledky

Opravdu jen “for fun”.

Tím bych to asi dnes ukončil. Jdu si připravit kompletní statistiky Obj. 274A

 

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments