Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Neděle, poledne, to je tradiční čas, kdy tady pronáším své úvahy teorie a komentáře k dění okolo hry a webu.

Aktualizace

Máme tu 1.10, co o ní říci? z mého pohledu je dosti rozporuplná. To ale tady opakuji od začátku. Je plná bugů, upřímně, kdo čekal, že bude bez problémů, ale to, co se děje, již dlouho nebylo. Trochu mi to připomíná doby kolem slavné aktualizace Rubikon. Měl to být velký krok dopředu, nakonec to s ní dopadlo velice neslavně. Nápisy a emblémy měly dávat bonus členům posádky, mnoho a mnoho dalšího. Chtěl jsem najít detaily, protože v té době jsem nebyl ještě tolik aktivní a bohužel jsem nic moc nenašel.

Co si ale pamatuji, hráči tenkrát “křičeli” tolik, že k patchi nedošlo a byl přepracován a rozdělen. WG částečně změnilo politiku. Bohužel po pěti letech jsme ve stejné situaci, s rozdílem toho, že křik byl nevyslyšen. Ale co, máme tu naštvané hráče a spokojené. Je pár dní po spuštění, až čas ukáže, kdo měl pravdu.

Pro mne to znamená jediné. Pokud jsem po kauze K11 omezil financování hry, tak teď si dám od utrácení oddech. Možná krabičky na Vánoce mne zlomí.

Polské tanky

Zatím mám jen odjetý tier V a chvilku tier VI, ale celkem mě příjemně překvapily. Uvidím, jak to bude dál. Celkem se už těším na “desítku”.

Když to vezmu kolem a kolem, aktualizace je v mých očích tak za 3. Najdou se na ní dobré i špatné věci. Perlovka se například fakt povedla. Moc se mi líbí. Z druhého soudku je komunikace, ale ani ne tak na publicu, jako v klanovkách, ale náprava se chystá. Snad se jí dočkáme brzy.

Zpětná vazba

Když už dnes plísním, tak ještě trochu přidám. Čas od času se ve hře objeví dotazník na věci týkající se WoT. Byl po SB, a přesto, že jsem se aktivně účastnil, tak dotazník nedorazil. Teď nám skončily RB a zase jsem se účastnil, odjel jsem základní část a trochu potom a stejně jsem zase žádný nedostal. Ale abych nebyl takový negativista, jeden jsem dostal. Ptali se mne, kolik je mi let a jaké je moje vzdělání. Radši bych dostal ty předchozí dva než tenhle.

Screeny dotazníku k RB od čtenáře

Oslavy 10. výročí

Blíží se nám poslední akt oslav. Čeká nás překvapení v podobě tanku? Nebo se musíme spokojit “jen” s mincemi a tím, co si za ně můžeme koupit? Kdyby to byl nějaký pěkný premiáček, i kdyby “šestka”, byl bych osobně radši. Za chvilku se to dozvíme. Ale asi by si tím WG udělalo u mnoha hráčů velké plus.

Čas prchá jak splašená mrcha

Tanky slaví 10. výročí a my brzy taky sfoukneme pomyslnou svíčku z dortu. Za měsíc to bude rok, co tu pro vás naše parta cvaká překlady, recenze a sem tam i blbosti (čti nedělní koutek). Nevím, jestli si pro vás mám něco připravovat, vždyť nám stále probíhá soutěž k pěti stům fanoušků a to jich máme na FB už 600.

No uvidíme, něco zkusím vymyslet.

Tak snad jsem nebyl moc negativní. Čus příště.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

2 1 vote
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments