OstatníWorld of Tanks

B.U.G.I ? ne . prostě jen bugy – AKTUALIZOVÁNO

Krátce jsem prošel různé sociální sítě. Z toho, co se tam píše, vyplývá, že seznam problémů, které uvádíme níže, vůbec není kompletní. Bohužel po předchozích zkušenostech se to dalo čekat.

Rozhraní v 1.10 jsou podle zdroje, z něhož čerpáme, perfekcionistické peklo a nějaký druh násilí. Trochu kostrbatá věta vystihuje nepřehlednost a uživatelskou nepřívětivost nových rozhraní. No hlavně že tam jsou velké dlaždice a hodně klikání.

1. Odrážky mezi řádky v popisu bonusů za dovednosti a vybavení na panelu výkonových charakteristik vpravo jsou příliš velké. Z tohoto důvodu se dlouhé popisy, které mají tři řádky jako je perk volání po pomstě, překrývají s dolními. Nevím, jak je to v české jazykové verzi, tak podrobně jsem to ještě nezkoumal.

2. Schválně jestli uhodnete, který z těchto druhů munice je standardní a který speciální. Teprve po otevření úplného popisu, po přečtení podrobných charakteristik, zjistíte, že první má větší rozsah výbuchu. O metr. Dřív měly speciální granáty jasné a srozumitelné barevné odlišení. Bylo to jednoduché a intuitivní. Navíc nikde není uvedená cena granátů, dostanete jen celkový účet za munici.


3. Po smrti můžete vesele spamovat nové úžasné komunikační hlášky „Požaduji palbu“, „pozor na pozici“, „zaútočte“ a podobně. Vezměte to na vědomí, klikači a posmrtní generálové si toho jistě brzo všimnou.


4. Můžete si užívat ikony všech modulů pro absolutně všechny tanky, které nemáte v garáži… Ale u tanků, které v garáži máte, ne. Kvůli těm musíte do výzkumu, pěkně pátrat a klikat.

5. Občas se objeví vkusné doplňky v garáži, není nad to mít informační pole pěkně červeně zvýrazněné.

 

6. Na mapě Perlová řeka můžeme v odrazu vodní hladiny vidět mapu Dálnice nebo vaši garáž… virtuální Fata Morgana v praxi

 

7. Opravu prostě nepotřebuješ. Je potřeba to napsat přes celou obrazovku.

8. Promyšlený systém nové komunikace, jenž měl být užitečný hlavně (jenom) v klanových aktivitách, bohužel klanové velení naopak ochromil. Ano, i při rozvelení na začátku hry platí ochrana proti spamování minimapy – přesně ta ochrana, která přestane fungovat jakmile hráč zemře…

Inu, asi by šlo ještě pokračovat, ale pokud tentokrát WarGaming absolutně ignoroval dokonce i názory nejpočetnější ruskojazyčné komunity, je to zřejmě zbytečné. Tak šťastné narozeniny, World of Tanks.

Zdroj:
3 2 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments