OznámeníWorld of Tanks

Steel hunter se nám kvapem blíží!!!

Titulek je pravdou, ale v čem budeme jezdit? Na portále se mluví o pěti vozidlech. Tak tady je máte i s veliteli.

Prvního si představíme Pyotra Lopakhina z Ruska a jeho Vaygar. 

– Tento tank, sestavený z odepsaných částí a součástí z různých továren na výrobu tanků, představuje vážnou hrozbu pro jakékoli nepřátelské vozidlo. Přímo na bojišti lze vytvořit skutečné monstrum. Hoďte plány a technickou dokumentaci do větru.

Další je Reginald Berly z Ameriky s Ravenem. 

– Toto vozidlo, dokonale vyvážené, snoubí klasiku s modernou. Základem tohoto tanku byly osvědčené technologie v kombinaci s nejnovějšími vylepšeními, což způsobuje skutečnou radost z jízdy. Dokud vám však nevadí rezavý kov, samozřejmě.

Třetím v řadě je brit Walter Bussfender s vozidlem Harbinger Mk. IV. 

– Britští inženýři i nadále ukazují, jak stavět perfektní vozidla, která přitahují zkušené velitele a děsí nepřátele. Ani tento lovec není výjimkou. Jeho legendární britská ocel je připravena znovu ukázat svou nadvládu na bojišti.

Německý zástupce je Max von Hoffman v tanku Walküre

– Němci mají zkušenosti, jak v metalurgii, tak ve vysoké kvalitě výroby. Toto vozidlo je dokonalý osamělý vlk – nezávislý, všestranný a snadno schopný přizpůsobit se jakékoli bojové situaci, aby přežil.

Nakonec je tu nenápadná francouzka Villanelle Rapière řídící Arlequin. 

– Lehkost, hladké tvary a půvab jsou tři pilíře, které jsou typické pro francouzskou tankovou školu. Základem tohoto vozidla nebyly ani vypůjčené designy, ani technologie získané průmyslovou špionáží. Může se pochlubit originálními a efektivními nápady a řešeními.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.