Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Sedm dní uteklo jako voda a je tu opět neděle. A v neděli si tady plácám o hře a dění kolem webu.

Co se nám vlastně dělo

Je tu 3. iterace CT, která nám přinesla velice drobné změny, které ani moc nepocítíme. Několik tanků dostalo buff a také limit bonů se zvýšil z 50 na 100. Ani článek jsme na to nedělali. Vija to dal na FB, takže pokud vás tyto změny zajímají, koukněte tam. Vypadá to, že vybavení 2.0 bude už beze změny, tak jako Progetto. No asi jsme byli slyšet málo.

Na supertestu se objevil Super Chaffee. Jako pamětník jsem si vzpomněl na staré chaffee s věží T37, jež bylo kdysi odbočkou z M5 a nevedl nikam. Pak přišla změna ve smyslu, LT tieru X. Jeho výzkum stál neuvěřitelných 44 000 expů. Jestli se dobře pamatuji. Trochu mi ukápla slza, i když jsem byl ve slovníku WoT rajče, tak mne ta hra strašně bavila. Dnes mne také baví, ale nějak ztratila některá svá kouzla. Třeba +3 mm pro LT.


780, kouzelné to číslo

Vija sepsal článeček o Obj. 780, ruském těžkém tanku na Tieru X. Ruské zdroje hovoří o možnosti, že bude odměnou k 10. výročí. Osobně se přikláním ke kometářům, jež mluví spíše o odměně za kampaň. Ale někde v hloubi duše doufám v první možnost. No opusťme fantazírování.

Trochu k webu

Vyšla aktualizace pluginu, ale hlasování pod komentáři stále nejde. Na tohle jsem krátký a jiný plugin se mi zkoušet nechce. Průběžně to pokoušejte a možná se to vzpamatuje.

Další věc co nejde, a tentokrát to není záležitost webu, ale vaše, je to soutěž. Stále není 3. výherce a ani jeden z bonusů není vyčerpán. Takže dámy a pánové, lovte EBRy.

Nakonec jsem si nechal takovou drobnost. Na tvorbě webu se podílí mnoho hráčů a jakožto komunita jsem se sešli na srazu. Konal se u Viji a ten nás pohostil doslova královsky a musí vyzdvihnout jeho kulinářské a hostitelské dovednosti. Nálada byla perfektní. Pokecali jsme nejen o hře, ale o mnoha dalších věcech. Už vymýšlím, kdy a kde bude další. Škoda že se nemohl zúčastnit Mikemp, kvůli zdravotním potížím, a ostatní.

Zleva: Křeček, Vija, Doktor. Další přítomnou byla Wlček a Vijova drahá polovička.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments