OznámeníWorld of Tanks

Nízké polské tiery na supertestu

Zbytek polské větve středních tanků je tady

Velitelé!

Nejnovější (ovšem ne topová) tři vozidla z nové větve polských středních tanků míří na Supertest: DS PZInż (V. úroveň), B.U.G.I. (VI. úroveň, ovšem se jménem, jež by se hodilo i pro tank X. úrovně, který je dostatečně šik) a CS-44 (VII. úroveň).

DS PZInż (V. úroveň ) :

B.U.G.I. (VI. úroveň ) :

Tato vozidla jsou skutečnými všeuměly s dobrou pohyblivostí (maximální rychlost 55 km/h pro B.U.G.I. a 57 km/h pro CS-44) a na poměry středních tanků také slušným pancířem. Tito Poláci jsou srovnatelní se sovětskými středními tanky stejných úrovní (T-34, T-34-85 a T-43, v uvedeném pořadí). Sdílí podobnou konstrukci včetně vpředu umístěné věže a mají také podobnou obratnost a odolnost.

CS-44 (VII. úroveň ) :

Co se týká hratelnosti, jsou tato nová polská vozidla také poměrně podobná svým sovětským protějškům. Pyšní se nicméně vlastností, kterou naleznete i u polských těžkých tanků — vysokým alfa poškozením (což platí dvojnásob u velkorážných děl). Další pozoruhodnou vlastností je jejich dobrá pohyblivost, která těmto nováčkům pomůže vyniknout jak v útoku, tak i v obraně.

Jedinečným prvkem těchto polských středních tanků je, že u některých z nich můžete volit mezi různými děly. U strojů B.U.G.I. a CS-44 můžete vybírat mezi 90mm dělem s pohodlnějším ovládáním a 100mm dělem s větší silou. 100mm dělo stroje B.U.G.I. má krátkou hlaveň a pálí extrémně silné HE a AP granáty.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

4 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments