OznámeníWorld of Tanks

Tři další kamufláže za narozeninové mince

Kromě univerzálního stylu pro všechny mapy se v narozeninovém obchodě s příchodem druhé etapy oslav změní i styly určené pro jediné tanky. Tentokrát to bude TOG II, IS-6 a SuperPershing.

TOG II

Majitelů TOGa, jedné z nejdelších legend hry, je docela dost. V další části oslav desátého výročí hry si na něj budete moci za narozeninové mince pořídit tento divoký 2D kabátek. Samozřejmě nehistorický.  Přikládám amatérský pokus o překlad původního, podle mého názoru lehce dětinského, popisku z ruštiny:

Válka je válka, ale je naplánován oběd. Nakrmte nepřátelské artyny tímto šťavnatým výživným pokrmem, jehož omáčka se liší v závislosti na typu mapy, na kterou se tento vznešený britský gentleman dostal.

Popisek nám tedy napovídá, že na pouštních mapách si můžete dát HotTOG  s kečupem, na letních s hořčicí a na zimních s majonézou.

Mimochodem – je možné, že mikroaktualizace 15.května z vašeho TOGa odstraní všechny customizační prvky a přesune je do skladu. Důvodem je změna pozice pro nápisy na tomto tanku, z korby se přesouvají na věž. Takže doporučím si kamufláže později zkontrolovat.

IS-6

Tento tank už moc často nepotkávám. V konkurenci se prostě už dávno ztratil a ani jeho preferenční matchmaking to příliš nezachraňuje. Kdysi šel získat v maratonu, takže předpokládám, že na velkém množství starších účtů bude zaprášený někde v koutě garáže. Kamuflážní styl “Dědeček” by mohl být motivací tank znovu vytáhnout a vyzkoušet, jak to s tou konkurenceschopností je doopravdy.  Popisek praví :

Nedívejte se na věk. Dědeček za svůj dlouhý život viděl takové věci, o kterých se nové generaci ani nesnilo. Už tento svět chápe a hledá pouze jednu věc – mír, klid, harmonii a splynutí s nekonečnou věčností, rozjímání o velké podobnosti a úžasné jednotě stvoření, nekonečně věčné, kdekoli se podíváte.: od nekonečně malých po nekonečně velké …

SuperPershing

I na tento tank byl maraton, i tento tank má preferenční matchmaking, ale potkávám jich přeci jen více. Nezkušeného soupeře, jenž neví, kam jej probíjet, dokáže docela potrápit. Nově si své “superplečky” (nebo taky SuperPepy) budeme moci vyzdobit … Inu, možná typicky pro zemi jeho původu, kde se motivem státní vlajky rozhodně nešetří. Styl “Generál Amerika” je toho příkladem. Čiší to i z připojeného popisku :

Skvělá dekorace pro tank, který je z čelního pohledu dokonale chráněn. Jeho „štít“ s hvězdami a pruhy je pro soupeře překvapením : někdy tento stroj dokáže odrazit snad i výstřel z lodního děla. Důstojný superhrdina na bojišti, zejména v kvalifikovaných rukou.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments