OznámeníWorld of Tanks

Pěkný nápad na 2D styl

V aktualizaci 1.9 přijdou narozeninové mince a narozeninový obchod.

Kombinací těchto dvou věcí si budete moci pořídit 2D styl „Orientační Smysl  Mk. I “. Tento unikátní styl bude k dostání za 150 narozeninových mincí. Má sice i svou technickou cenu v goldech, 1 750 konkrétně, ale hádám že ty za něj bude utrácet jen málokdo. Je k dispozici pro vozidla všech národností a úrovní.

Podle mého je velmi originální nápad použít právě v době 10.narozenin a tedy i vzpomínání na to co dřív ve hře bylo právě staré minimapy, a to včetně původního označení základen. Přesto že nemám příliš rád nehistorické nevojenské “kamufláže”, tahle se mi líbí. Ačkoliv o mě mnozí říkají že umím Wargaming jen kritizovat, velice rád je i pochválím pokud je za co, a tenhle nápad si chválu podle mě jednoznačně zaslouží.

Popis v angličtině: Vypadá povědomě, že? Tento celosezónní styl vám jemně připomíná nutnost sledovat mapu. Alespoň někdy víte. Taktická situace se mění každou minutu, takže mějte oči na mapě!

Základem k vytvoření kamufláží byly mapy Komarin pro variantu letní, Zimní Himmelsdorf pro variantu zimní a Karelie pro verzi pouštní.

Zde máte ukázky stylu přímo na tancích.

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments