World of TanksZábava

Nové zprávy o MM – Dubnová aktualizace

Wargaming se již dlouho snaží upravit svůj matchmaker tak aby týmy byly co nejvíce vyvážené.

Na nedávném streamu s vývojáři mimo záznam zazněla zajímavá myšlenka. Plány do budoucna odkryli vedoucí balančního týmu Vasilij Nakrivenko a Ivan Sishatov.

Prostřednictvím důkladného výzkumu a shromažďování zpětné vazby jsme identifikovali problémy, které se snažíme časem napravit. Konkrétně jsme zaznamenali dva klíčové problémy se současným matchmakerem. Hráči si stěžují na krátkou délku bitev a nevyrovnané výkony členů týmu, které mají velký vliv na jejich ocenění v kreditech a zkušenostech. Oba problémy jsme úspěšně vyřešili a brzy bude naše vylepšení aplikováno na herní server.

Délka bitev

Od příští aktualizace bude délka všech bitev jednotně určená na 12 minut. Hráč který byl v bitvě zničen nebude moci hru opustit a hned jít do další bitvy s jiným vozidlem. Všichni tak budou muset vydržet ve hře těch povinných 12 minut a krátkým rychlým bitvám je tedy definitivně konec.

Nevyvážené odměny

Odměny (bojové zkušenosti) pro všechny tanky budou vyrovnané. Prostě všichni dostanou stejně, ať v bitvě udělají cokoliv. Je velmi nespravedlivé že jsou dobří hráči za svůj výkon odměňováni a horší hráči tím trpí. Jelikož těch horších je většina, a jen velmi obtížně bychom jejich hru zlepšovali, rozhodli jsme se vyrovnat alespoň odměny.

Datum aktualizace

Vše je vzhledem k dnešnímu datu samozřejmě úplně vymyšlené a nic z toho není pravda. Doba sice vtípkům příliš nepřeje, snad tedy tento náš aprílový žertík přijmete jako povzbuzení a v komentářích se s námi podělíte o to jestli vás někdo aprílem vyvedl nebo jestli se povedlo vám naopak někoho napálit.

 

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments