Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Po týdenní pauze jsem zase tady. 

Abych pravdu přiznal, tak jsem momentálně trochu vypadl z dění okolo hry. Pracoval jsem trochu doma.

OBJ. 279 

Vija ve své páteční informačce zmínil streamera Korbena, který vesele drandil s tímto tankem. Náhodou jsem na FB zahlédl pár obrázků z jeho hry. Nevypadá to na apríla. Každopádně jak Vija říkal, budeme pátrat.

Frontová linie

Dnes je poslední možnost dokončit frontovou linii a získat tak 3, respektive 4 žetony na odměnové tanky. Pro mne je frontová linie celkem zábavný mód, ale pokud útočíte, je dobré využít čas a ne hned letět k cílům a zničit je. Což je oblíbená činnost koleček a LT všeobecně. Osobně mi to kazí požitek z módu. Naopak pokud útočíte, chce to trochu zapojit hlavu. Opravdu prokempit prvních 12 minut za redline taky není dobrý nápad. A že jsem pár takových her zažil.

KV-2 Event

V rámci oslav bylo řečeno, že WG připomene několik milníků hry. Vypadá to, že KV-2 je první milník. Mikemp zpracoval velice pěkný historický článek. Já jsem původně chtěl sepsat takovou nějakou recenzi, ale nedostal jsem se k tomu a ani pořádně nevím, jak ten tank uchopit. Když jsme se o tom bavili v redakci, dostal jsem dvě rady na otázku, jak sepsat názor na KV-2.

Vija a hodnocení KV-2

Pomaličku jedeš, nic nevidíš a tvůj tank udělá BUM.
nebo
Pomaličku jedeš, vidíš nepřítele, koukneš na něj 152mm dalekohledem a ten nepřítel udělá BUM

A Sovička to doplnila

Já bych to viděla asi takto: jedeš jedeš – a už nejsi. 152 mm z tanku udělalo hromadu šrotu

Toliko by se dalo ke KV-2 asi říci. Mne osobně nenapadá, co k tomu dodat. Možná několik screenů od kipinky, které jsem měl připravené na doplnění recenze.

To je pro dnešek vše. Popřeji vám příjemné prožití zítřejšího Velikonočního pondělí. Čus.

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments