Nedělní infoWorld of Tanks

Doktorův nedělní koutek

Tak si uděláme malou rekapitulaci, tak jako každý týden.

Honba za žetony

Dnes nám končí první epizoda frontové linie. Epické, téměř půlhodinové, nervy drásající bitvy na dvou mapách, o tři žetony. No a když jich sesbíráme 12 tak máme nárok na tank. Tak by se dala v kostce popsat Frontová linie. Snížení nároků na získání odměny je příjemné, není to takový grind jako loni a mód mne bavil, dokonce i přes fakt, že mám dokončeno, tak si zahraji četu s kamarády.
Event nebyl bez chyby, nečekaně, tentokrát to byly špatné hodnoty pro postup mezi úrovněmi. Jistě jste tuto chybu zaznamenali.

Oprava přišla záhy a měly být přepočítány i body postupu, nestalo se tak. WG se k problému ale postavilo čelem a my hráči dostaneme kompenzaci. Tou bude jeden žeton na tank. Pokud vás zpráva minula, odkážu vás na článek na portále. Za to palec nahoru.

Battle pass

Měl přijít již s aktualizací 1.8, nakonec se nám malinko zdržel. Bylo asi potřeba dořešit monetizaci. Ano, hru je potřeba udržet při životě a to jde jen penězi, tady k tomu asi nemám výtky. Cca 600 Kč za tři měsíce není až tolik, ale trochu se podívejme, co za to dostanete. Budu počítat jen to, co se dostane za “placenou” verzi. Prémiový účet 19 dní, 4 miliony kreditů, spoustu záloh, přístup k oběma stylům. No a nakonec speciální vybavení, která můžete vylepšit. Je to hydraulický nabiják s růžovou frčkou, ten si za 3 miliony můžete vylepšit ze standardních 10% k rychlosti nabíjení na 12,5%. To je P2W. Koupíte si prostě rychlejší nabíjení za peníze. Než začnete nadávat, že to P2W není, podívejte se na video od QuickyBaby. DezGamez z toho taky není nadšený. Ani na našem fóru nebylo o kritiku nouze, například v tomto vlákně.

No, poslední zajímavou věcí je, že když by by jste náhodou nebyli schopni sesbírat dost bodů, tak si za 4000 goldů koupíte postup 20 úrovněmi a každou další si můžete koupit za 250 goldíků. Nechť započne útok na peněženky.

Celkově model battle passu mi nepřijde špatný, jen doladit ty odměny a možná počet goldíků, za které si můžete koupit postup. Ještě si dovolím dovětek, speciální vybavení za “peníze” může být taky “salámová” metoda a může se to stát standardem.

Trochu organizačně

Obracíte se na nás s otázkami ohledně mechaniky, eventů a dalších věcí. Pokud jsme schopni odpovědět relevantně, rádi pomůžeme, avšak někdy jsou naše vědomosti omezené. Neznáme vše a nevíme všechny podrobnosti okolo akcí. Někdy se zeptám přímo Sstyx, jindy hledám odpovědi na fóru. Velice užitečná jsou například vlákna, která založila právě Sstyx, jsou to Sstyxina informuje o novinkách, kde se objevují informace o opravách a pak je tu diskuze k tomuto vláknu, kde můžete položit otázky přímo naší CM. Samozřejmě když nám napíšete, i my se pokusíme odpovědět relevantně.

Nakonec popřeji všem mnoho úspěchů v další sezóně Ranked Battles a doufám, že užijete odměnu v podobě německého středního tanku KAMPFPANZER 50 T.

A to je dnes vše, tak čus za týden.

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments