Common TestWorld of Tanks

Battle Pass přichází

Právě probíhá třetí iterace test serveru verze 1.8, kde si celou věc můžete vyzkoušet. Tedy pokud je váš účet více než měsíc starý, abyste k testu měli přístup.

Battle Pass

Jedná se o systém sbírání bodů za úspěchy v náhodných bitvách s vozidly 6-10 tieru. Velkých bitev se Battle Pass netýká. V okamžiku, kdy nasbíráte potřebný počet bodů, dostanete drobnou odměnu a otevře se vám další úroveň. Počet bodů se liší podle vámi dosažené hodnoty základních zkušeností v bitvě, a výsledku bitvy. Za jednu hru si tedy můžete připsat od tří bodů za porážku pokud budete mezi 10 nejlepšími na základní zkušenosti, přes pět bodů za vítěznou bitvu, v níž budete v top 10, nebo pět bodů za porážku, ve které se dostanete mezi tři nejlepší, až po vítěznou hru, kde budete mezi třemi nejlepšími a vaší odměnou bude 7 bodů. Body navíc byste měli také dostávat se dvěma vybranými vozidly, kterých se týkají hlavní odměny, ale o tom až dále.

Zjednodušeně – pro nejrychlejší postup chcete vyhrávat a mít úspěšné hry. Druhou možností je neváhat použít kreditní kartu, respektive vaši zásobu goldů, kterými se výhody v Battle Passu platí. Ano, Wargaming našel způsob, jak Battle Pass monetizovat. Jednak si můžete zaplatit druhou sadu odměn, které se vám budou připisovat, a též jde přeskočit mnoho úrovní. Po dosažení finálních odměn můžete pokračovat v jakémsi elitním postupu dále a sbírat další drobnější odměny za další úrovně.

Zajímavostí při sbírání bodů je limit maximálních nasbíraných bodů s určitým konkrétním vozidlem. Každé vozidlo má údajně limit jiný. Po jeho dosažení obdržíte určitý počet bonusových bodů navíc, ale k dalšímu sbírání bodů si už musíte vybrat vozidlo jiné. Za tím účelem je do filtru vozidel v garáži přidán nový prvek, který vám ukáže právě vozidla, s nimiž ještě můžete body sbírat. Na testserveru máme prozatím 20 úrovní v základní části a 50 v elitní, ale to se ještě může při přidání do hry změnit. Co se změní určitě, jsou odměny za splnění každé úrovně, takže těch 100 kreditů, které jsou na screenech v galerii, neberte příliš vážně.

Kromě dalších drobných odměn dostanete v elitní části též odznak. To by pro většinu hráčů nemělo až takový význam, ale zde je jedna zajímavost. Odznak se bude měnit podle toho, jaké úrovně v elitní části dosáhnete.

Na testu je jako začátek sezony uveden 1.leden a jako poslední den 30. duben. Tato data se po aktualizaci jistě změní, jde z toho ale soudit, že jedna sezona je naplánovaná na 4 měsíce a budeme tedy mít tři sezony za rok – což je ovšem pouze doměnka. Pokud by to tak opravdu bylo, minimálně na některé z hlavních odměn by měl dosáhnout i příležitostný hráč.

Medaile, odznak , potisk a maskování
Hlavní odměny

Hlavní odměnou je kamuflážní 3D styl pro konkrétní vozidlo a velitel se spoustou zkušeností. Oboje získáte po dokončení poslední, tedy dvacáté úrovně v základní části. Ti, kteří si zaplatili bonusové odměny navíc, dostanou druhý kamuflážní 3D styl, který neplatícím zůstane nepřístupný. Na desáté úrovni se na testu nachází něco, co pro jednoduchost jde popsat jako odměnové vylepšení pro vybavení tanku. Neplatící mají na testu jako odměnu upgrade pro pohon děla. Platící navíc ještě vylepšení pro jakýkoliv nabiják.

To nejde použít pro už namontované vybavení, musíte nejprve vybavení z vašeho vozidla odmontovat, za určitý obnos kreditů jej vylepšit a následně namontovat zpět. Vylepšení dá vašemu vybavení stejné vlastnosti jako má “bonové”  vylepšené vybavení, které už všichni známe. Má však jednu podstatnou výhodu – jde odmontovat stejně jako jakékoliv běžné vybavení, tedy za 10 goldů nebo demontážní sadou a nemusíte tedy za jeho demontáž utrácet bony.

Kamuflážní 3D styly

Velice pravděpodobně se tyto styly i velitelé dostanou na herní server v nezměněné podobě. Takže v první sezoně Battle Passu budeme sbírat body na kamuflážní set pro SuperConqueror a/nebo Objekt 277. Troufnu si tvrdit, že se jedná o styly velmi povedené, až na výjimku v podobě medvídka velmi střízlivé a věrohodné, a potěší i jejich propracování do nejmenších detailů. Zde ale samozřejmě obrázek řekne mnohem víc, než spousta slov. V galerii naleznete kombinaci oficiálních obrázků a screenů přímo z klienta hry na testserveru.

SuperConqueror
Objekt 277

 

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments