World of Tanks

Concept 1B -Supertest

Na supertestu se objevil americký těžký tank 9. úrovně, Concept 1B.

Těžký rozhodně je, ale zároveň je i hbitý. Snadno udrží krok se středními tanky, a přitom se může pochlubit všemi důležitými vlastnostmi své třídy.

Pokud jde o přesnost, jeho dělo je podobné tomu, které používá E 50. Čas zaměření je 2,1 sekundy s rozptylem 0,36 m/100. Se standardními APCR náboji zvládne prostřelit 258 mm nepřátelského pancíře. A se speciálními HEAT náboji dokonce ještě více: 310 mm. Zcela nabít stihnete za 10,2 sekund a průměrné způsobené poškození je 400 HP na výstřel.

Věž se 250 mm na předním pancíři a se sklopením/náměrem děla -10/+20 se na svazích cítí jako doma. Zejména je však nezbytné brát v úvahu tvar jeho věže. Dobře chráněna je totiž pouze z určitých úhlů: pokud na vás někdo vypálí ze strany nebo ve chvíli, kdy je věž otočená… nu, řekněme, že 100 mm bočního pancíře vás moc neochrání. Ani pancíř korby zdaleka není neprůstřelný, takže s ním raději zacházejte v rukavičkách.

Shrnuto a podtrženo, nejrozumnějším způsobem hry s tankem Concept 1b je využívat jeho dynamiky, obsazovat výhodné pozice na mapě a dávat pozor, kam natáčíte věž.

Sstyx

Jsem dlouholetá hráčka WoT, která ráda hledá informace a ty následně předává ostatním. Naleznete mě na FB - https://www.facebook.com/Sstyxina/ , Discordu - https://discord.gg/yUXDURh .

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments