OznámeníWorld of Tanks

Q + A WG fest

Po skončení hlavní části programu probíhala diskuze s vývojáři.

Odpovídali:  zleva Artyom Safronov (výkonný vydavatelský producent World of Tanks), Andrey Beletsky (kreativní ředitel World of Tanks) a Maxim Chuvalov (vydavatelský ředitel World of Tanks).

Obchod za bony nebude zatím spuštěn, potýkáme se s technickými problémy.

Vzhledem ke stáří hry, se hráčská základna vyvíjela, po devíti letech provozu je poptávka po botech již tak vysoká že jsme se rozhodli jejich mechaniku testovat na dvou clusterech (Latinská Amerika a Austrálie) Momentálně se testují na nižších tierech, na základě zkušeností jsou průběžně vylepšováni. Další možností je použít boty podobně jako v režimu Homefront a nabídnout hráčům PvE kooperativní režim. První zkoušky proběhly v roce 2017 v halloweenském eventu s Leviatanem. Naše kroky směřují ke zlepšení hry na nízkých tierech.

Ještě je zde třetí varianta, jestliže se budeme bavit o RU regionu, kde máme mnoho serverů. Je možnost spojit je v jeden virtuální. poté bychom nemuseli zavádět první dvě. (tady si nejsem jist jestli jsem to správně pochopil – redaktor)

Dle statistik jsme nezaznamenali zvýšený výskyt LT v bitvách (nevím poslední dobou mám 4+ na každé straně – redaktor), jedná se o známý jev, kdy si hráč subjektivně pamatuje hry s velkým množstvím určité techniky. Probíhají ale testy algoritmu, které by měly takovéto bitvy prakticky vyloučit. Nechceme jít cestou omezení určité techniky na bitvu, to by prodloužilo čekání ve frontě. Více povíme, až bude systém připraven. Něco podobného si mysleli hráči o rotaci map, ale tu statistiky nepotvrzují. Musíme však přiznat, že problém s neobvyklým počtem stejné třídy v bitvě existuje.

Zrušení permabanů hráčům , kteří je dostali není zatím plánováno.

O Black Market 2.0 nevíme nic, není to pod naší kompetencí. Jeden ale nikdy neví, co kdo spustí.

WT E 100 v černém trhu? To snad nikdo nemůže chtít? I když si myslíte, že to chcete, věřte tomu, že ne.

Black Market byl překvapením ve WoT.

Utrpení je součástí DNA World of Tanks. (tohle jsem nepochopil – redaktor)

Medaile pro sběratele prémiových tanků jsou dobrý nápad, za nás ano. Měli bychom se ale spíše soustředit na opravy. Je to dvojsečné.

Na posledním Sandboxu se moc nepoužívaly HE náboje, zaměříme se na to.

Boti v Home Front měli paměť, jestliže jste na ně vystřelili, mohli na vás mířit a čekat jestli vystřelíte ze stejného místa, tak jako skuteční hráči. Reálně je ale nebylo těžké porazit.


Některé věci nepotěší, jiné ano. Co na to říkáte vy?

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments