World of Tanks

WoT: 1.26.1: Recon Mission – místní počasí

Máte rádi změny počasí? Vyzkoušejte průzkumné mise.

Sotva jsme napsali o tom, že Panzerkampf bude mít písečnou bouři jsou tady průzkumné mise se změnami počasí ve WoT.

Do Průzkumné mise přichází mlha, déšť, lesní požáry a písečné bouře! Hrajte na šesti klasických mapách se zbrusu novými událostmi Místního počasí. Mechanika vypadá skvěle. Zároveň upravuje pravidla hry a hráčům propůjčují více taktických příležitostí. Pamatujte, že mlha, kouř a písečné bouře brání ve výhledu a déšť ztěžuje průjezdnost terénem. A nestůjte v ohni! Akce začíná 4. listopadu 2024 ve 12:00 a končí 18. listopadu o půlnoci.

 

Místní počasí zavádí na mapě zóny se speciálními efekty počasí (lesní požáry, silný déšť, písečné bouře nebo mlha), které pokračují po celou dobu bitvy. Tyto zóny nejenže dokreslují atmosféru mapy, ale také ovlivňují hratelnost. Zatímco všechna nepřátelská vozidla, která vy nebo vaši spojenci spatříte, zůstávají na minimapě viditelná, vozidla uvnitř zóny lokálního počasí nemohou spatřit vozidla mimo tuto zónu a naopak, což vám umožní ukrýt se před nepřátelskými útoky. Efekt ohně mezitím způsobuje poškození vozidel.

Vzhledem k tomu, že se jedná o rané testování nové mechaniky, může hra v režimu průzkumné mise běžet nestabilně a můžete se setkat s některými chybami. Vizuální efekty jsou v současné době ve fázi testování a v budoucnu budou výrazně vylepšeny.

 

Vyzkoušíte si změny počasí?

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x