KlanyWorld of Tanks

Aktualizace 1.26.1 – Mirny a Manévry

16. října vyšla aktualizace 1.26.1, která přinese několik změn. Wargaming již vydal článek spolu se souvisejícím videem. K dispozici je také trailer, který osvětluje spíše příběhový podklad.

Už den po vydání aktualizace (tj. 17. října) se spustí halloweenský event, tentokrát spojený s eventem Mirny. Poběží až do 2. listopadu 2024.
Nástupce Mirny eventu je rozdělen na dva herní režimy:
– Klasický režim
– Poslední vzdor

Za režim Poslední vzdor si tento rok namísto tanku Obsidián vyjezdíte klon Crusheru, tj. tank Nergal (viz. fotka).

V tomto režimu budete hrát s Tier VIII tanky z vaší garáže, které budou navíc obohaceny speciálními schopnostmi.


Když se přesuneme ke klanové scéně, od 4. listopadu se konají Manévry. Již po druhé nahrazujíc globální mapu, Manévry umožňují klanům vyjet všem známé stroje jako Obj. 907 nebo VK 72.01K, avšak tentokrát se k nim přidává novinka – ST-62 v2.

Střední tank Tieru X, o kterém psala Soowa zde. Tank se od té doby nedočkal žádné další změny, takže z článku platí vše až na zvláštně vypadajících 360mm penetrace na APCRku (v realitě 260mm).
Celkově tank vypadá jako taková více na public zaměřená varianta 907 s trošku horším pancéřováním korby vykompenzované o trošku tvrdší věží bez overmatche na střeše.

ST-62 v2 je také druhý tank ve hře, který disponuje sovětským autoreloaderem, kdy se první granát nabijí nejrychleji namísto nejpomaleji. DPM ale ani tak není nic zázračného, ale 2 500 v základu je na autoloader pořád celkem fajn.


 

Archie_UwU

Halodagod, volám WEFOX výsadek 💪

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x