World of Tanks

WoT Maraton: Kdy a co za to?

Wargaming po dlouhé době vrací do hry klasický “maraton”.

Vzpomínáte si ještě na maratony? Líbily se vám více než speciální kapitoly Battle Passu? Máme pro vás dobrou zprávu. Poprvé od roku 2022 se maraton vrací do hry.

WG tuto akci sice oficiálně neoznámil, ale podle zdrojů Wotexpressu na něm usilovně pracuje. Pokud vše půjde podle plánu, maraton si zahrajeme v průběhu října 2024.

Co to vlastně maraton je?

hráči plní sérii úkolů v rámci dvou možností. První možnost je zpravidla jednodušší a pro její splnění je třeba získávat zkušenosti k plnění úkolů. Jde o časově náročnou variantu.  Druhá možnost je využívat svého herního umu a plnit složitější úkoly. Získání tanku je pak rychlejší, ale náročnější. Splnění úkolu je vždy možné oběma způsoby. Odemykáním jednotlivých úkolů získává hráč slevu, která po splnění celého maratonu umožní získat tank zdarma.

A teď k tomu nejdůležitějšímu, k odměně.

V maratonu můžeme získat polský prémivý stíhač tanků osmé úrovně SDP WZ 66 Grom. Toto TD disponuje mechanikou hlubokého vývrtu hlavně. Grom je součástí aktualizace 1.26. Psali jsme o něm zde.

Tak co? Těšíte se? Pokusíte se Grom získat? Jakým způsobem plníte maraton?

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x