World of Tanks

WoT CN: ShPTK-TVP 100 „Šotek“

V Čínském regionu vyšel klon ShPTK-TVP 100 nazvaný “Šotek”

V srpnu v Číně vyjel na bojiště klon ShPTK-TVP 100 “Šotek” jako součást zvláštních lootboxů. Pokud se tento tank objeví i v jiných regionech nebude to dříve než v roce 2025.

Šotek je přesná kopie československého prémiového stíhače osmé úrovně se speciálním, neodstranitelným 3D stylem, který obsahuje jedinečné prvky jako jsou znaky na děle, zvukové efekty a světla.

Na tank se podívejte v galerii:

Popis:

„Přestaňte křičet! Víš, jak to všechno skončí. Slyšeli jste tu pitomou písničku o příšeře z bažin. A z větší části je to pravda. Hlavně ty verše o zubech, drápech a touze po lidském mase… Jediné, co nechápu, je, proč se autor rozhodl, že si vezme nějaký prášek. A taky ho musíš použít při letu letadlem. Ne, příteli, to se stává jen v pohádkách. Mimochodem, až přestaneš řvát, můžeš se zamyslet nad tím, co nás přimělo se v té bažině potkat. Je úžasné, jak snadné je unést dalšího zvídavého obyvatele hlavního města, kterého zaujala primitivní písnička. Přiznejte se, že jste si stejně jako mnozí jiní chtěli na vlastní kůži ověřit, že na Moravě žádné příšery nejsou. No a jak to bylo? Přesvědčili jste se o tom? Nikdy jsem nepochyboval o jedné věci: lidé se učí jen z vlastních chyb. A vy jste dnes zmoudřeli. Rád bych si s vámi popovídal o pohádkách, příšerách a hudbě, ale jak se říká, z písniček se žít nedá…“

Nehistorický, fiktivní. Skupina: Speciální. Technická cena: 100 zlatých. Pouze pro tank: Šotek. Maximálně jeden na účet.  ID: 935.

Tak co, poznali jste o jakou příšeru se jedná?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x