World of Tanks

WoT CN: Bisonte C45 „The Stone Guardian“

Pokračujeme v čínských klonech. Dnes přinášíme pohled na Bisonte C45 „The Stone Guardian“

Včera jsme přinesli první z čínských klonů “Šotka”. Dnes pokračujeme dál: Bisonte C45 „The Stone Guardian“. A stejně jako Šotek je možné, že se ho dočkáme i na dalších serverech ale ne dříve než v roce 2025.

Stejně jako v prvním případě i tentokráte WG použilo prémiový tank osmé úrovně, na který aplikovali zvláštní 3D styl. Zvláštností tohoto stylu jsou znaky na děle a také animace stylu.

Jak Kamenný strážce vypadá se podívejte v galerii:

Popis:

Ztělesňuje sílu stvoření, je vytvořen ze samotné podstaty země. Kamenný strážce, pevný jako prastaré kameny a ozdobený zlatým pískem času, stojí na stráži všeho, co v zemi existuje. Po tisíce let střeží svůj klid, když dýchá v souladu s ročními obdobími, vdechuje chladivý šepot zimy a vydechuje hřejivé pohlazení léta, nikdy nepřerušuje koloběh věčného tance života. Klidná a neochvějná země zůstává nehybná jako nejmohutnější hora, zakořeněná hluboko ve struktuře existence. Její teplá barva vyzařuje jemnou záři a zajišťuje prosperitu veškerého života na jejím povrchu, který se řídí harmonickým rytmem předepsaným samotnými nebesy. Pod tímto klidem se však skrývá neuvěřitelná síla – síla přírody, která utváří krajinu, jež nás obklopuje.

Nehistorický, fiktivní. Skupina: Speciální. Technická cena: 100 zlatých. Pouze pro tank: Kamenný strážce. Maximálně jeden na účet.  ID: 932.

Co n a něj říkáte? Líbí se vám?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x