Panzerkampf

Stav Panzerkampfu

Vyjádření vývojářů ke stavu hry Panzerkampf.

Vývoj hry je aktuálně v konečné fázi, kdy jsou hotovy všechny moduly hry a na základě výsledků interního testování se dopracovávají do finálního stavu – tedy do stavu vhodného pro vydání hry. Tyto činnosti si však vynucují dodatečný čas pro dokončení vývoje. Je v našem společném zájmu hru vydat co nejdříve a přesně tím se celou dobu řídíme. V současné době odhadujeme, že čas potřebný pro definitivní dokončení hry pro vydání se pohybuje v řádu jednotek týdnů.

Během této doby budete dále informování formou Panzercastu pánů Meďase a Barbarossy na oficiálním kanálu hry #PanzerkampfOfficial na platformě Twitch.Současně s tím budou na našem oficiálním kanálu #Panzerkampf na platformě Youtube postupně uveřejňovány záznamy z bitev s tanky všech úrovní tak, jak je průběžně testujeme bojem. Začínáme v druhé půli příštího týdne se záznamem bitvy s tankem “T26E4 tp No.1 Super Pershing”. Pokud si tyto záznamy nechcete nechat ujít, doporučujeme sledovat nás na Twitchi a současně si kliknout odběr novinek na našem Youtubu.

Všechny Panzermany srdečně zdraví tým vývojářů hry PANZERKAMPF®!

Zdroj:

DoktorKevina

Předražená sekretářka co zaskakuje na chvíli na HN. Zakládající člen stránky HeatNews.cz, vášnivý hráč WoT a jiných her.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
4
0
Would love your thoughts, please comment.x