Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného Připínáčku

Propršenou sobotu máme za sebou a snad jste všichni v pořádku, funguje vám elektřina i internet a můžete si třeba zahrát tanky nebo přečíst náš Připínáček.

EU Discord

Nemohu začít ničím jiným než oficiálním WG Discordem. Možná jste si všimli, že WG už před časem zrušil oficiální fórum a nahradil ho Discordem. Vytvořili tam spoustu místností a diskusí, které byly sice nepřehledné, ale byly. V pátek WG oznámilo další změny na Discordu. Na základě zpětné vazby uživatelů upravili Discord. Zmizela většina místností, hlavně jiné jazyky než je angličtina. Témata moderátoři přesunuli do archivu. V archivu si ale můžeme jen číst. Pro další diskusi si každý opět přesune téma do hlavní kecací místnosti. No prostě za mě je to ne krok, ale přímo několik mílových kroků zpět. Chybí mi české novinky, podpora a vlastně celé přehledné fórum. Já vím, pro mnoho mladých jsem dinosaurus, který je proti veškerým novinkám a nejraději by se vrátil do doby kamenné, ale tohle je prostě i na mě moc.

CN Server: Šotek

Vzpomínáte si na Šotka? Klon ShPTK-TVP 100 vyjel na čínská bojiště v loot boxech. Proč se k němu vracím? Protože už i ve zmíněném článku jsou narážky na jednu známou českou písničku. Pro ty z vás, kteří si toho všimli, je vše jasné. Gratuluji. Pro vás ostatní přinášíme onu písničku prostřednictvím youtube. Ano, je to slavný Jožin z bažin.

A myslím, že tuhle narážku pochopíme jenom my starší, kterým ještě paměť slouží. Každopádně tady si WG za mě zaslouží obrovský palec nahoru. Opravdu mě vzpomínka moc potěšila.

EU společný test 1.26.1

Wargaming na příští týden připravuje další společný test. Tentokrát jde o aktualizaci 1.26.1. Jedná se o průběžnou aktualizaci, která mimo jiné vytváří základy pro budoucí herní události: Halloween 2024, Globální mapa 2024, a také již dříve oznámené změny povětrnostních podmínek. Poslední zmiňované změny na mapách hráči měli testovat v rámci průzkumných misí. Průzkumné mise ale WG zrušilo. Tak se nechme překvapit, jakým způsobem testování proběhne. Spuštění Společného testu 1.26.1 je plánováno na příští týden 19. případně 20. září.

RUBY 11 úroveň

Dalším bodem, který chci zmínit, je RUBY server. LESTA spustila aktualizaci 1.29 “Volcano land“. Nemá smysl popisovat změny ve hře, co je ale zajímavé, je testování 11 úrovně. Možná si vzpomenete, že jsme o tancích této úrovně psali už dříve. To, co jsme tušili se splnilo. Tyto tanky se objevily ve hře na veřejných serverech. LESTA sama prohlásila:
Vozidla úrovně XI jsou velmi důležitou etapou v historii naší milované hry. Aby byla jejich podoba ve hře úspěšná, plánujeme provádět různé testy v podmínkách co nejbližších reálným.

Po vydání verze 1.29 se budete moci v náhodných bitvách setkat se speciálními vozidly — budou mít  speciální 2D styl  a  nápis „Test“ . Nebuďte překvapeni – nejde o chybu, ale o jednu z fází přípravy. Vnímejte to prosím jako každé jiné vozidlo „nahodile“. Vaše interakce s ním nám pomohou získat spolehlivá data a ještě lépe připravit tanky Tier XI na jejich výskyt ve hře.

Co  přesně testujeme?

  • vyvážení technických vlastností tanků;
  • nový systém polních úprav;
  • správné fungování matchmakeru.

Chceme se také ujistit, že všechny výše uvedené parametry fungují a vzájemně si správné fungování neovlivňují .”

A to je pro dnešek vše. Přeji vám klidný zbytek víkendu bez obav z vody a dobrou chuť, pokud budete jíst.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8
0
Would love your thoughts, please comment.x