Nedělní infoPanzerkampfWorld of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Máme tady další nedělní poledne a s ním další Připínáček. Pojďme na něj.

Po čtrnácti dnech vás vítám u pravidelného nedělního čtení. Minulý týden vyšlo nedělní povídání v pondělí, ale prostě takový je život. Ne vždycky se vše děje tak, jak bychom si představovali. Myslím, že tohle je na tom životě to krásné a pestré. Každý den vás naštve někdo jiný. No není to krása?

World of Tanks

Ale zpátky k tématu. Tento týden jsme úspěšně instalovali hru na verzi 1.26. Co je nového? To jste viděli v našem článku s videem od WG. V té souvislosti se vás zeptám. Vyzkoušeli jste si novou posádku? Měnili jste schopnosti posádek? Já se přiznám, že jsem ještě nenašel tolik času, abych zkoušel varianty. Jen doplním, že Wg nám hráčům umožňuje provádět po určitou omezenou dobu zdarma resety posádek. Tak toho využijte a zkoušejte. Čistě teoreticky se mi zdá, že WG spustilo pomocí salámové metody hráči kritizovanou a zatracenou verzi Posádky 2.0, která tady byla před pár lety.  Hrozně rád bych se pletl, ale opravdu mi to přijde tak, že došlo k situaci přece tu práci nevyhodíme, no ne?

Myslím, že dalším nejen úsporným opatřením ze strany WG, je zrušení Road map neboli  To nejlepší z vývoje. Podle kolegů z Wotexpress WG celou sérii zrušilo. nevím, jestli je to z důvodu, že se nedaří plnit plány nebo již zmiňovaných úspor, ale dalších dílů už se nedočkáme. Je sice možné, že se podobné video objeví, ale už bude maximálně jednou za rok, což se mi zdá jako obrovská škoda.

Ale teď k pozitivním věcem. Připomínám Vám článek s kódy do hry. Ještě ráno kód fungoval. Pokud se vám aktivace nepodaří, prosím, napiště do komentářů.

Další pozitivní věcí, kterou chci připomenout, je událost Zpět v akci. Pomocí svého kodu ze stránek WG, můžete pozvat kamarády, kteří nebyli aktivní alespoň 60 dnů. Pokud se připojí do hry, získáte odměnu: den prémiového účtu, 3 mise s pětinásobky za vítězství a 2 časově omezené zálohy na kredity.

Co získá kamarád závisí na délce neaktivity. Však se podívejte na obrázek.

Panzerkampf

Možná jste si všimli, že jsme začali psát i o nové hře českých autorů Panzerkampf. A ano, je to tak. Píšeme o nich, protože si myslím, že stojí minimálně za to, abychom tu hru vyzkoušeli a dali jim šanci. Proto jsem rád, když mohu přinést informace o projektu, který je zajímavý a třeba zaujme i vás. Takže chci rozšířit naše informace i o informace o této hře.

Autoři Panzerkampfu avizovali, že hru vydají do konce září, takže se na ni opravdu můžete těšit. Přiznám se, že prvotní informace se mi líbí, a podpořil jsem je i na startovači. Teď se těším na prémiový tank, který by podle dostupných informací měl být zatím jediným tohoto typu ve hře.

Podle předběžných informací budou mít hráči možnost “vytvořit” prémiový tank z kteréhokoli tanku ve hře pomocí “Prémiového Statutu” v herním obchodě. Zní to zajímavě, ne? Vezmete si svůj oblíbený tank, tank, se kterým se daří a v obchodě si zakoupíte prémiový statut. Co to bude znamenat? Více kreditů? Více zkušeností? něco jiného? Nechme se překvapit a těšme se na novou hru.

A tohle bylo pro dnešek vše. Přeji vám krásný zbytek neděle a pokud budete jíst, tak dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8
0
Would love your thoughts, please comment.x