Panzerkampf

Panzerkampf – jazykové mutace

Vydání Panzerkampfu je skoro za rohem. V jakých jazycích vyjde?

Vydání Panzerkampfu je i přes drobné posunutí termínu za rohem. Práce finišují a jedním z výsledků jsou i nové jazykové mutace.

Pojďme se tedy podívat na oficiální prohlášení tvůrců hry k jazykovým mutacím.

 

Vážení tankisté! Máme dobré zprávy. Kromě finalizace plné verze hry totiž také pilně pracujeme na tom, abychom ve hře neustále vylepšovali uživatelský komfort.

Rozšiřujeme proto seznam jazyků, ve kterých bude hra dostupná!

Donedávna bylo v plánu hru spustit s následujícími jazyky: čeština a angličtina. My jsme se ale, jelikož nám na naší komunitě záleží a chceme, aby se jí hrálo jako v peříčku, rozhodli přidat i slovenčinu (slovenský jazyk) a také a magyar nyelv (maďarský jazyk). Jsme si jisti, že rozšíření lokalizace hráči ocení a proto je na místě zmínit jména autorů, kteří za překlady stojí, protože to jsou členové naší komunity, oddaní fanoušci a panzermani každým coulem.

  • práci s překladem do slovenčiny si dal
  • maďarštinu k životu aktuálně přivádí

Oběma těmto obětavcům patří dík nás všech, jelikož plody jejich práce si budou užívat všichni hráči, kteří si hru PANZERKAMPF® přijdou zahrát. .

Za tým PANZERKAMPF® Barbarrossa Community Moderator

 

Tak co, těšíte se na spuštění hry?

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
Souhlas se zpracováním osobních údajů dle GDPR

0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x