Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Nedělní poledne už tradičně znamená článek na Heatnews.

Zvony odbily poledne a vás čeká další nedělní povídání – Připínáček.

Začněme tím, že Wargamingu popřejeme vše nejlepší. Společnost v těchto dnech slaví už 26 výročí. Za tu dobu pro nás připravilo spoustu zábavy. Tak všechno nejlepší.

V srpnu budeme slavit i narozeniny World of tanks a poklud jsou naše informace správné, obdržíme dva tanky zdarma. Více se dozvíte v našem předchozím článku. Těšíte se na oslavu narozenin?

Další zajímavou informací, kterou ale už třeba budete někteří vědět, jsou tanky na vrcholku stromu. Čekají nás britský všestranný tank Centurion Action X a s ním i československý těžký tank VZ-55 . Půjdete po nich?

Wargaming pro hráče připravil zajímavou misi. Po zadání kodu GAMES2024WOT (pro proklik musíte být přihlášeni)  získáte až do 6. srpna možnost splnit misi. A pokud toužíte utratit své peníze, tak si v prémiovém obchodě můžete zakoupit tank Turán.

A poslední věc, kterou chci dnes připomenout je projekt Panzerkampf. Hra se pořád připravuje na ostré uvedení. Na obrázku níže je maskovací síť, která se možná ve hře také objeví. A proč o tom píši? Protože sám patřím mezi ty, kteří si zakoupili podpůrný balíček a těším se na novou hru.

Pokud vás zajímají další informace, naleznete je na stránce Panzerkampf, případně na jejich facebooku.  A pokud si nechcete stahovat demo, můžete se na jejich Twitch kanále podívat, jak hrají jiní.

A to je pro dnešek vše. Loučím se s vámi a přeji dobrou chuť a pohodový zbytek neděle.

A pokud byste se chtěli přidat k nám do redakce, budeme rádi a jste vítáni. Přijďte k nám na Discord a napište mi.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments