Panzerkampf

Panzerkampf: přihlaste se o odměnu

Podpořili jste PANZERKAMPF na startovači? Pak čtěte dál, jak můžete získat další odměnu.

Vážení tankisté!

Jak si jistě pamatujete, naše kampaň na Startovači už je nějakou dobu za námi. Úspěšný konec, za který vám děkujeme, nás stále motivuje a žene kupředu k cíli, na který všichni tak čekáme – spuštění plné hry. A věřte, že už je tento cíl opravdu na dosah. My se teď ale ještě jednou vrátíme ke Startovači.

Jako odměnu a díky zároveň vám, kteří jste nás podpořili, chceme dát možnost získat speciální, odměnovou roli @Backer, která všem ukáže, že jste tu od samého začátku a že jste hru Panzerkampf podpořili. Sice tato odměna nebyla na Startovači zmíněna ale došli jsme k názoru, že by bylo vhodné takto zvýraznit naše podporovatele.

Co musím pro získání role udělat?

  • jděte na stránku https://www.startovac.cz/profil?ref=NAV

  • pokud by vám odkaz výše nefungoval, jednoduše otevřete stránky Startovače, přihlaste se a klikněte vpravo nahoře na své jméno a následně Můj profil

  • udělejte screenshot obrazovky tak, jako to vidíte níže na přiloženém obrázku

  • screenshot odešlete formou zprávy na discordu našemu Community Moderatorovi @Barbarrossa, který vám po verifikaci roli přidělí

Neváhejte a přihlaste se o svou odměnu!

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.