HeatNewsWorld of Tanks

Rozhovor: Superkravaťák

Tak jsme se konečně dočkali. Rozhovor se Superkravaťákem je tady.

Před časem jste měli možnost ptát se na to, co vás o něm zajímá a dnes vám přinášíme odpovědi. Otázek přišla spousta, vybrali jsme ty jedinečné a zajímavé, které jsme pak Superkravaťákovi položili. Jeho kanál naleznete zde. Myslím, že bylo dost bylo odkládání, pojďme na to.

    1. Prozradíš nám něco o sobě? Kolik ti je, odkud jsi a proč se nechceš nechat vidět?

    Jsem chlap, co je mu už pár let přes 30. Pocházím z Prahy. Co se odhalení týká, tak si vážím svého soukromí, ale hlavně není to zásadní pro mou tvorbu.

     

    1. Jak WG podporuje CC program? A jaká je činnost CC v programu, co přesně pro WG dělá?

    To je spíše otázka na Wargaming. Ale myslím si, že se činnost programu pro kontributory za poslední rok nebo dva značně pozvedla. Program dostal určitý řád, který si myslím nemá žádný z kontributorů důvod porušovat.

     

    1. Jakožto CC máte přístup k zajímavým exkluzivním věcem (informace, obsah), děláte WG propagaci, děláte to ve volném čase. Přesto mě napadá otázka, jestli to vy kontributoři vnímáte jako „vyvážený“ vztah nebo ne, přece jen nejsou zisky díky vám zrovna nejmenší.

    Každý se může rozhodnout, zda bude s WG spolupracovat za těchto podmínek. Je potřeba se také podívat na to, že v herním průmyslu je toto zcela standardní forma spolupráce. My vám informace a obsah, vy nám video tvorbu či propagaci na sociálních sítích. Každý si určitě dokáže představit větší odměnu, ale řekl bych, že to není reálné.

     

    1. Co bude, až WOT skončí?

    Věřím, že až WoT skončí bude má tvorba už významným způsobem složená z jiného obsahu.

     

    1. Probíhá nějaká spolupráce s Heatnews? Znáš se nějak s lidmi z Heatnews? Nechceš s nimi natočit nějaké video?

    Heatnews je skvělá platforma a rád ji doporučuji. Respekt všem lidem, kteří se na něm podílejí. Spolupráce probíhá hlavně v rovině, že pokud použiji jejich obsah, odkáži ve videu právě na tento server, což je pro obě strany výhodné.

     

    1. Sleduju tvoje videa a pokaždé skončíš bitvu s M. Nejsem moc dobrý hráč, ale mně se to nepovede. Přitom je spousta hráčů, kteří si nedají ve hře ani ránu a je konec. Jak je to možné?

    I já mám nepovedené bitvy, ale vždy se v nich snažím udělat maximum, a hlavně to nedat nepříteli tzv. zadarmo. Moc si přeji, aby to tak měla většina tankistů. Hře by to jen prospělo.

     

    1. Ahoj, prečo nick SuperKravaťák? Nosíš kravaty pracovne, alebo dokonca aj pri hraní wot?

    Kravata a oblek je součástí mého pracovního šatníku už řadu let. Navíc jsem toho názoru, že každý chlap by měl mít ve skříni alespoň jeden pořádný oblek.

     

    1. Máš v plánu dělat častěji divácké a komentované replaye? Jen k výročí počtu odběratelů mi to přijde docela málo.

    Spíše budou častější komentované replaye, protože u diváckých replayů tolik nemám. Je to zkrátka o výběru toho nejlepšího, kdy na jeden vybraný dalších 25 vyřadím.

     

    1. Jak vidíš budoucnost WoTka? Kolik ještě let bude podle tebe fungovat tak, jak funguje teď?

    O budoucnost se až tak neobávám. Jistě, vrchol zájmu hráčů má za sebou. Ale když to srovnáme s jinými herními tituly, tak je WoT neskutečně úspěšné a je tu s námi už hodně let a věřím, že ještě dost bude.

     

    1. Jaký je tvůj cíl ve WoT? Recenze na všechny tanky, MoE, sbírat Mka?

    Recenze na všechny dostupné tanky, protože ještě nikdo nic takového neudělal. Stejně tak Mka na všech tancích, protože to má tak jeden nebo dva hráči. A také ještě nasbírat miliardu kreditů, protože toho také nikdo ještě nedosáhl.

     

    1. Jaký je tvůj jeden nejoblíbenější prémiový tank a tank ze stromu

    Asi francouzská AMX 13 57. Ten zásobníček je neskutečně zábavný, navíc s ním můžete plnit úlohu lehkého i středního tanku. Celkově je strašně univerzální. Ze stromu Leopard 1, pohyblivost, skvělé dělo, prakticky nepotřebujete prémiovou munici. Ale celkově je to těžké, oblíbených tanků mám o hodně víc.

     

    1. Jaká je tvoje nejoblíbenější linie a mapa ve WoT?

    Mám rád Redshire, Murovanku a Malinovku. Není náhoda, že jsou to všechno mapy ideální pro mé oblíbené lehké tanky.

     

    1. Odhalíš se někdy?

    Nejsem profesionální streamer, takže ukázat se na kameru pro mě není nutností. Ale je mi jasné, že část mých diváků by si to přála. Pokud ale někdy dosáhnu 100 tisíc odběratelů, nebudu se tomu bránit.

     

    1. Máš v plánu nějaké novinky na svůj youtube kanál?

    Rád bych trochu ubral na videích z WoT a začal se věnovat více vojenské technice, historii apod. Věřím, že se to bude mým divákům líbit.

     

    1. Budeš pokračovat s „Největšími zmr*y“?

    Problém s touto sérii je, že už nějakou dobu máme ve hře vypnutou možnost poškozování spojenců střelbou. Výrazně tak ubyly případy, kdy někdo někomu škodí. Došlo k odstranění zničení střelbou, ale také odstranění možnosti někoho zapálit nebo mu trefit munici. V současnosti by se tak jednalo o sérii replayů, ve kterých někdo někoho buď blokuje nebo mu něco nevhodného píše do chatu. Takže musím promyslet, co s tím dál.

     

    1. Chceš ještě něco vzkázat našim čtenářům a svým příznivcům?

    Chtěl bych hlavně poděkovat všem svým divákům za jejich podporu a věrnost během těch mnoha předchozích let. A i po takové době stále přijímám s velkou pokorou, že si lidé najdou čas a kliknou na mé video. Za to jsem jim opravdu vděčný.

Díky moc za tvůj čas. Ať se ti daří a třeba zase někdy příště.

 

A co vy? Máte nějaký návrh na to, koho bychom měli vyzpovídat příště? A ano, pokusím se, aby to bylo rychlejší.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

1 1 vote
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments