World of Tanks

Vyzkoušejte zdarma WOT Plus

Wargaming nabízí možnost vyzkoušet si zdarma WOT Plus.

Chcete si zdarmy vyzkoušet WoT plus? Wargaming tuto možnost na měsíc nabízí. Podívejme se na to, co byste měli vědět a co udělat.

Co všechno WoT Plus přináší?

Odměny za přihlášení: Při prvním přihlášení v libovolný den získáte hodnotný předmět náhodně vybraný z předem určeného seznamu. Každá pátá odměna bude speciální.

Zlaťáková rezerva: Funguje podobně jako kreditní rezerva a můžete v ní za týden nashromáždit až 500 zlaťáků.

Intenzivní výcvikový režim: Každý člen posádky ve vašem jednom vybraném vozidle získá každých 5 minut 40 ZK posádky, a to i pokud jste offline.

Bezplatné odmontování vybavení: Platí pro všechny typy vybavení s výjimkou vylepšeného vybavení a experimentálního vybavení II. a III. úrovně vylepšení.

Jedna vyloučená mapa navíc: Společně s prémiovým účtem WoT tak budete moci vyloučit až tři lokace

Exkluzivní vozidlo: Dvouhlavňový tank americký osmičkový prémiový tank TS-547 zůstane na vašem účtu po dobu vašeho aktivního předplatného WoT Plus.

Zaujala vás tato nabídka? Podívejte se na Superkravaťákovo video, jak to udělat.

Ano, je to na prvních 30 dnů zdarma. Při aktivaci vkládáte platební údaje, které se ukládají na stránkách WG. Prosím, nezapomeňte si vložené platební údaje odstranit, pokud nechcete v předplatném pokračovat. Toto odstranění důrazně doporučuji. Nejde jen o to, aby se vám automaticky neobnovilo předplatné, ale velmi čast dochází k pokusům o krádeže účtů. Myslete na to. Toto platí pokaždé, když si budete něco kupovat.

Využili jste nabídku WoT Plus zdarma? Podělte se s námi v komentářích o svůj názor.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments