Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní Připínáček

Je neděle a s ní už tradiční Připínáček.

Vítejte u tradičního nedělního čtení.

Úvodem opět připomenu akci Overlord. Nezapomeňte navštívit průvodce akcí na stránkách WG. Za plnění úkolů v rámci Dne D získáváme žetony. Ty slouží k nákupu v ve hře. Obchod je k dispozici v záložce Sklad – Zásoby z domácí fronty. Můžeme si vybrat styly, zálohy a dokonce i prémiové tanky. Já si pořídím Tiger 131 a zbytek uvidíme, jak na tom budu s žetony.

Nezapomeňte, že žetony získáme nejen v misích, ale také sledováním Twitche. Takže pořád ještě máme čas žetony získat. Když jsme u toho Twitche, tak nezapomeňte, že dnes od 16 hodin vysílají kanály souboj klanů. A WG aktivovalo dropy. A když budeme mít štěstí, můžeme získat i tank. Však se sami podívejte na možné výhry.

A poslední dnešní informace je kupodivu opět o wot a to o společném testu aktualizace 1.25.1. Aktualizace nás čeká koncem července. Pokud máte chuť, stáhněte si testovacího klienta prostřednictvím WGC. V závislosti na typu klienta, budete stahovat pro SD 390,66 MB, instalace potřebuje 659,33 MB. Využíváte HD klienta? Stáhnete: 480,25 MB a instalace zabere 822,02 MB. A co nás v aktualizaci čeká? LEHKÝ NÁPOR, OCELOVÝ LOVEC, PALEBNÁ PŘEVAHA a FRONTOVÁ LINIE.

 

A pro ty, kteří je ještě nevyužlili, připomínám kódy na mise pro Battlepass:

CROCODILEBP14

CDTBP14

M4A376WBP14

Přeji vám krásný zbytek neděle a dobrou chuť pokud vás čeká oběd.

 

PS: Nebyl bych to já, abych neupozornil na hokej, takže nezapomeňte večer sledovat Zlatou hokejku. Předávání cen nejlepším hokejistům letošní sezony.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments