Nedělní infoOstatníWorld of Tanks

Rekapitulace: Soowino hnízdo

Soowa vás po týdnu zdraví a další rekapitulace týdne je tu. Opět to bude mix hokeje a hry. Tak se pohodlně usaďte a račte číst.

Česko žije mistrovstvím světa v hokeji, od pátečního zápasu s Rakouskem máme jisté čtvrtfinále a Slovensko po včerejším boji s Francií taktéž, vyhrálo 4:2. My jsme si pozici zajistili ještě včerejší výhrou nad týmem Velké Británie 4:1. A jak vidíte na fotce níž přímo od Rejnoka, hala byla opět nabitá. Potěšil vás pohled na to, že fanouškům není “mistrák” fuk? Mě tedy ano.

opět nabitá O2 aréna v Praze

V úterý nás čeká ještě kanadský tým, Slováci půjdou do boje se Švédy. Máte tipy, kdo který zápas vyhraje a jak budou narvané stadiony? Sama za sebe bych řekla, že minimálně O2 aréna praskne ve švech, ale výsledky si netroufám předvídat. Teď si náš tým dá bezmála dva dny “voraz” a my se můžeme vrátit ke hře.

WoT

Až na jednu výjimku tu máme samý supertest.

XM57

Všechny zatím známé informace máme v tomto článku. Pomalý americký stíhač na osmém tieru WG aktuálně testuje.

Operace Overlord

Ta se aktuálně chystá, event můžeme očekávat v červnu. Bude spojený s battle passem, uctí 80 let od vylodění v Normandii a přináší také vozidla a přizpůsobovací prvky inspirované historií.

LPT-67

Další československý tak z nové linie, kterou WG chystá. Opět dvouhlavňový, ale rychlejší, než Vz. 71 na desáté úrovni.

E 77

Německý prémiový těžký tank z řady E je také na supertestu. Trůní na tieru 9, samotnou mě zajímá, jaký bude.

SDP WZ 66 Grom

Další stroj na supertestu, tentokráte sousední polský. Také prémiový, na osmé úrovni.

Samozřejmě pro vás chystáme další tanky a novinky, určitě se máte na co těšit.

Nic, přátelé, nebudu vás už dneska zdržovat a pokud jdete obědvat, přeji vám dobrou chuť.  A ještě jeden celý týden vás bude Soowa “otravovat”, příští neděli vás čeká ještě jedna rekapitulace.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"